Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ενας μπάρμαν για την πριγκίπισσα

❱❱ Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Ευγενία, θα παντρευτεί τον «άρχοντα των clubs του Μέιφερ» Τζακ ΜπρούκσμπανκΟρκους αιώνιας αγάπης πρόκειται να ανταλλάξει η πριγκίπισσα Ευγενία της Αγγλίας με τον πρώην μπάρμαν σύντροφό της το ερχόμενο φθινόπωρο. Λίγους μήνες μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ θα παντρευτεί τον Τζακ Μπρούκσμπανκ, γιο λογιστή, ο οποίος γύρισε την πλάτη στο πανεπιστήμιο για να γίνει ο «βασιλιάς των clubs του Μέιφερ». 

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε «στη Νικαράγουα νωρίτερα αυτόν τον μήνα» και ότι ο γάμος θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Ουίνδσορ, όπου επίσης θα παντρευτούν ο Χάρι με τη Μαρκλ.

Ο 31χρονος Μπρούκσμπανκ, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, έκανε πρόταση γάμου στην 27χρονη Ευγενία προσφέροντας δαχτυλίδι αρραβώνων με μεγάλο ζαφείρι, γύρω από το οποίο υπάρχουν διαμάντια. Στο πάρτι για τα 32α γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική κατοικία στο Μπαλμόραλ της Σκοτίας οι μελλόνυμφοι συνάντησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία τους έδωσε την ευχή της.

Η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Αντριου και της Σάρα Φέργκιουσον και ο Μπρούκσμπανκ γνωρίστηκαν πριν από επτά χρόνια στο χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ της Ελβετίας, όπου είχαν πάει για σκι, και από τότε είναι αχώριστοι. Εκείνη την εποχή ο Μπρούκσμπανκ είχε αποφασίσει να μην πάει στο πανεπιστήμιο για να εργαστεί ως μπάρμαν και σερβιτόρος σε νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου. Πλέον είναι έμπορος κρασιών και διευθυντής του κλαμπ Mahiki στο Λονδίνο, το οποίο αποτελεί στέκι διασήμων, και στόχος του τώρα είναι να αποκτήσει αλυσίδα παμπ. Ο πατέρας του, Τζορτζ Μπρούκσμπανκ, είχε εργαστεί ως ορκωτός λογιστής, ενώ αργότερα έγινε διευθυντής εταιρίας.

Αγγελία του Χάρι και της Μέγκαν για σύμβουλο επικοινωνίας

Υπεύθυνο επικοινωνίας αναζητούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μέσω Linkedin. Σύμφωνα με αγγελία που δημοσίευσε η βασιλική οικογένεια στον λογαριασμό της στην ιστοσελίδα, όποιος προσληφθεί θα διαμένει για 12 μήνες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και θα πρέπει να ανανεώνει τα social media του ζεύγους, να γράφει ανακοινώσεις Τύπου και να κάνει αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας. Θα τους ακολουθεί επίσης στα ταξίδια που θα πραγματοποιήσουν ανά τον κόσμο και θα τους βοηθάει στη διοργάνωση πάρτι στον κήπο της οικίας τους.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...