Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Οσμή σκανδάλου στον Λευκό Οίκο

❱❱ Διεθνή μέσα ενημέρωσης «φωτογραφίζουν» την 29χρονη Χόουπ Χικς, διευθύντρια επικοινωνίας του προέδρου και στενή φίλη της Ιβάνκα  «Φωτιά» στον Λευκό Οίκο έβαλε ξανά ο Μάικλ Γουλφ, αυτή τη φορά δηλώνοντας απόλυτα σίγουρος ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ερωμένη.

Ο συγγραφέας του πολύκροτου βιβλίου «Φωτιά και οργή» δεν κατονόμασε, αλλά «φωτογράφισε» τη γυναίκα με την οποία ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται ότι απατά τη Μελάνια.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως η «Bild», έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι πρόκειται για την 29χρονη διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου και στενή φίλη της Ιβάνκα, Χόουπ Χικς. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Γουλφ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στην εκπομπή του HBO «Real Time with Bill Maher», ρωτήθηκε από τον Μπιλ Μάχερ αν υπάρχει κάτι «εκρηκτικό» που δεν πρόσεξαν οι αναγνώστες του βιβλίου του. «Υπάρχει κάτι στο βιβλίο για το οποίο ήμουν απολύτως σίγουρος, κάτι πολύ εμπρηστικό, αλλά δεν είχα την τελική απόδειξη» είπε ο συγγραφέας, προσθέτοντας ότι του έλειπε «το μπλε φόρεμα», αναφερόμενος στο ρούχο της Μόνικα Λεβίνσκι, στο σεξουαλικό σκάνδαλο του Μπιλ Κλίντον. Ο δημοσιογράφος επέμεινε, ρωτώντας αν αφορά κάποια γυναίκα με την οποία κάνει αυτόν τον καιρό σεξ ο Τραμπ, για να λάβει καταφατική απάντηση.

Πίσω από τις γραμμές

«Πρέπει να διαβάσει κανείς πίσω από τις γραμμές του βιβλίου» είπε με νόημα ο Γουλφ, δίνοντας ακόμη ένα στοιχείο για την πιθανή ερωμένη του Τραμπ, καθώς σημείωσε ότι αναφέρεται σε μια παράγραφο που βρίσκεται στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου.

Ενώ ο Λευκός Οίκος απέφευγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γουλφ, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης προσπαθούσαν να αποκωδικοποιήσουν τα λόγια του συγγραφέα για να ανακαλύψουν ποια γυναίκα «φωτογράφιζε».

Η «Bild» υποστηρίζει ότι πρόκειται για τη Χόουπ Χικς, για την οποία στο τελευταίο τμήμα του βιβλίου του ο Γουλφ γράφει ότι ο Τραμπ έχει μετατραπεί σε πατρική φιγούρα και ότι πολλοί θεωρούσαν τη σχέση τους «αφύσικη». Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι η φίλη της Ιβάνκα υπήρξε μοντέλο και το 2015 ο Τραμπ αποφάσισε ξαφνικά να την εντάξει στην ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του για να την κάνει «την πιο άπειρη εκπρόσωπο δημοσίων σχέσεων στην ιστορία των αμερικανικών προεδρικών εκλογών». Υποστηρίζεται, μάλιστα, ότι ενδεικτικό της οικειότητάς τους είναι ότι μία φορά η Χικς σιδέρωσε παντελόνι του Τραμπ ενώ εκείνος το φορούσε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...