Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Που χάθηκε ο Νίκος Σταγόπουλος

❱❱ Οι βιντεοκασέτες, το θέατρο και η επιτυχία με τις θρυλικές σειρές του Νίκου Φώσκολου 
❱❱ Η προτίμηση σε γυναίκες που ήταν μεγαλύτερές του και οι αγώνες ταχύτηταςΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Περιζήτητος ζεν πρεμιέ της εποχής του, έκανε τα κοριτσάκια της δεκαετίας του ’80 να τρέχουν ξοπίσω του, αλλά ο ίδιος δεν έκρυβε την προτίμησή του στις μεγαλύτερες γυναίκες!

Αυτός είναι ο Νίκος Σταγόπουλος, ο οποίος δεν έφυγε ποτέ από τα καλλιτεχνικά πράγματα, αφού όλο και τον βλέπουμε ως γκεστ σε κάποια δημοφιλή σειρά, όπως συνέβη πέρυσι με τους «Συμμαθητές». Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συγκεκριμένα στον Δήμο Κηφισιάς, αλλά και με τις αγοραπωλησίες ακινήτων, κάτι με το οποίο ασχολιόταν και ο πατέρας του.

Ο Νίκος γεννήθηκε στην Αθήνα και προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν πολιτικός μηχανικός και έχει φτιάξει το Πολεμικό Μουσείο, τα τρία στάδια προθέρμανσης στην Καλογρέζα, το Στρατοδικείο στο Ρουφ και άλλα δημόσια έργα… «Γεννήθηκα με Μερσεντές και μεζονέτα (γέλια), και έχω μια αδελφή και έναν αδελφό. Δυστυχώς, ο πατέρας μου, που είχε μεγάλη διαφορά ηλικίας από τη μητέρα μου, πέθανε όταν εγώ ήμουν στην εφηβεία και αυτό στοίχισε και σε μένα και στον αδελφό μου, τον Θεόδωρο».

«Ηταν υπερπροστατευτικός και, όταν “έφυγε”, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Εγώ έγινα… επαναστάτης χωρίς αιτία και ο αδελφός μου δυστυχώς κλείστηκε στον εαυτό του» είχε πει παλιότερα στην «Espresso», σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Ο πατέρας του, ο οποίος είχε ανοιχτεί με πολλά δάνεια, τους άφησε μεγάλα χρέη, με αποτέλεσμα μετά τον θάνατό του να έχουν να αντιμετωπίσουν 22 κατασχέσεις ακινήτων. «Ευτυχώς, ο γνωστός δικηγόρος Αντώνης Χρόνης, που ήταν φίλος του πατέρα μου, διευθέτησε με τον καλύτερο τρόπο τις εκκρεμότητες και έτσι καταφέραμε να περισώσουμε κάποια ακίνητα» υποστηρίζει σήμερα ο ίδιος.

«Ο παπα-Σούζας»

Αν και μικρός δεν είχε δείξει καλλιτεχνικές τάσεις, γράφτηκε στη Δραματική Σχολή της Ευγενίας Χατζίκου και αμέσως άρχισε να παίζει σε ταινίες της εποχής, όπως «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», «Ο παπα-Σούζας», «Σερίφης ο μηχανοφάγος», «Φυλακές ανηλίκων».
Ο Νίκος Σταγόπουλος τονίζει πάντα ότι δεν είναι παιδί του Γιάννη Δαλιανίδη, όπως πιστεύουν πολλοί, και ότι έχει δουλέψει με άλλους σκηνοθέτες, όπως ο Ομηρος Ευστρατιάδης, οι οποίοι έκαναν ταινίες με πολύ μεράκι και γι’ αυτό και η φήμη τους κρατάει μέχρι σήμερα.Γρήγορα πάτησε και το θεατρικό σανίδι, αρχίζοντας με τη θρυλική Ρένα Βλαχοπούλου στο έργο «Η δυναστεία της Ρένας», ενώ στη συνέχισε συνεργάστηκε με άλλα μεγάλα ονόματα του θεάτρου, όπως είναι οι Κώστας Χατζηχρήστος, Κώστας Βουτσάς, Νόρα Βαλσάμη, Μαίρη Χρονοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Βλάσσης Μπονάτσος και άλλοι. Παράλληλα, έπαιξε και στη μικρή οθόνη, πρώτα σε σειρές της τότε κρατικής τηλεόρασης («Η Αλτάνα της Πάργας», «Αλέξανδρος Δελμούζος», «Ακριβή μου Σοφία») και μετά, με τον ερχομό της ιδιωτικής τηλεόρασης, σε σειρές του Μανούσου Μανουσάκη και όχι μόνο, μεταξύ τους «Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα», «Το παιχνίδι της συγγνώμης, «Ταύρος με τοξότη», «Οι δρόμοι της πόλης».

Στην «Οικογένεια»

Ο ρόλος που συνήθως έπαιζε ήταν του γόη εραστή, πολλές φορές με στοιχεία απατεώνα. Ο Νίκος Φώσκολος τον επέλεξε να συνεργαστεί μαζί του και για τις δύο επιτυχημένες σειρές του, «Λάμψη» και «Καλημέρα, ζωή». «Ο Φώσκολος με έβγαλε λίγο παλιάνθρωπο (γέλια). Με έβαλε να εξαπατώ τον κόσμο, μέχρι και να συνάψω ερωτική σχέση με την επί σειρά ετών τίμια σύζυγο του αστυνόμου Θεοχάρη στο “Καλημέρα, ζωή”» θυμάται σήμερα ο Νίκος Σταγόπουλος και προσθέτει ότι έπαιξε και στην πρώτη σειρά του ΑΝΤ1, με τον τίτλο «Οικογένεια» του Δημήτρη Ποντίκα, μαζί με τον Πέτρο Φυσσούν, τη Μάρω Κοντού, τον Φίλιππο Σοφιανό και άλλους.

Από το 1989 έως το 1992 έπαιζε σε κλασικές παραστάσεις του θεάτρου Πανελλήνιο -στο οποίο προΐσταντο ο Μίνως Βολανάκης και η Κατερίνα Βασιλάκου- και εκεί γνωρίστηκε με τη Μαίρη Χρονοπούλου, με την οποία στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι για 10 χρόνια. Μάλιστα, το πολύχρονο και το πολύκροτο ειδύλλιο με τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια έφτασε έως τον αρραβώνα, ο οποίος έγινε στη Μύκονο. Αν και ο Νίκος δεν θέλει να αναφέρεται στα προσωπικά του, είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια έχει δεσμό με την Ιωάννα Κουτήφαρη, κόρη της αείμνηστης υπουργού Παιδείας Λίνας Κουτήφαρη και του γυναικολόγου των ανακτόρων Βασίλειου Κουτήφαρη.

Μια άλλη μεγάλη αγάπη του ηθοποιού ήταν οι αγώνες ταχύτητας! Από το 1985 έως το 2005 συμμετείχε σε σιρκουί, ράλι και αναβάσεις, κερδίζοντας πολλές πρωτιές. «Ημουν οδηγός αγώνων ταχύτητας για 20 χρόνια και δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι να ξαναρχίσω» είχε δηλώσει πριν από λίγα χρόνια, πάλι στην «Espresso».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...