Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στον πυρετό του «Dancing»

❱❱ Οι πρωταγωνιστές του 6ου κύκλου του χορευτικού reality του ΑΝΤ1 μιλούν στην «Espresso» Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ολα του «Dancing»… έτοιμα! Λίγο πριν από την πρεμιέρα του 6ου κύκλου του talent show χορού -την ερχόμενη Παρασκευή στις 21.00, η «Espresso» συνάντησε τους πρωταγωνιστές του και μίλησε μαζί τους για τις προσδοκίες αλλά και τα άγχη τους!

Για την παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή, λοιπόν, το στοίχημα είναι μεγάλο και το timing το καταλληλότερο. «Θα δώσω όλο μου τον εαυτό. Θα δώσω την Ευαγγελία! Εχω πάρει μέρος στο σόου και ξέρω πώς είναι να χορεύεις» αναφέρει η ξανθιά παρουσιάστρια. Δεν θα μπορούσαμε, όμως, να μην τη ρωτήσουμε και για τη σύγκριση με τις… προκατόχους της Ζέτα Μακρυπούλια και Δούκισσα Νομικού, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Και στα δύο απάντησε χωρίς να διστάσει λεπτό!

19f2 1

«Ξέρω πως θα υπάρξουν συγκρίσεις, είναι λογικό. Δεν με αγχώνει η κριτική. Θέλω να το ζήσω!» μας λέει, ενώ, μιλώντας για τα νέα δεδομένα στα συναισθηματικά της (σ.σ.: το ειδύλλιό της με τον Νίκο Οικονομόπουλο), η φωνή της γίνεται πιο γλυκιά. «Είμαι χαρούμενη, γιατί έχω έναν άνθρωπο που με θαυμάζει και με σέβεται».

Ο κριτής Γιώργος Λιάγκας, κρατώντας στα χέρια του το σκυλάκι του Ανθιμου Ανανιάδη -για να μην τον δαγκώσουν, όπως μας λέει με νόημα-, παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει από χορό, γι’ αυτό και στην κριτική επιτροπή θα είναι «το μάτι του τηλεθεατή». Προβλέπει επίσης ότι το πρόγραμμα θα έχει τηλεθέαση, καθώς το «Dancing» είναι «καλή τηλεόραση», όπως αναφέρει, ενώ στην ερώτησή μας τι άλλο θα κάνει τηλεοπτικά μετά το κόψιμο της εκπομπής του, αναφέρει ότι συζητάει διάφορα με το κανάλι. «Συζητάω για το απόγευμα. Ομως και το “Late Night Show” θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο ΑΝΤ1».

Ο Αλέξης Κωστάλας, από την άλλη, ως ειδικός αναφέρεται στο επίπεδο των φετινών διαγωνιζομένων, αλλά και των δασκάλων τους, λέγοντας πως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, και μιλά για την παρουσιάστρια ως γνήσιος τζέντλεμαν: «Η Ευαγγελία είναι ισάξια σε ομορφιά και star quality με τη Δούκισσα και τη Ζέτα».

19f3

Ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος ήταν φιναλίστ στο πρώτο «Dancing» και πλέον θα παρουσιάζει το backstage του σόου, αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι έχει χορέψει πολύ στη ζωή του. «Με τραβάει η salsa και το mambo. Μάλλον είναι στο DNA μου, λόγω της καταγωγής του μπαμπά μου από τη Βραζιλία» μας λέει και μιλώντας για τον πρόσφατο γάμο του με την Αρετή, εκφράζει την επιθυμία του για ένα παιδί!

Ισως αποχωρήσει

Η Ελεονώρα Μελέτη ευδιάθετη -ίσως γιατί δικαιώθηκε απέναντι στον Σκάι και αποζημιώθηκε εξωδικαστικά για τη λήξη της συνεργασίας τους- και με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του «Dancing», από όπου κι εκείνη έχει περάσει ως διαγωνιζόμενη. Ωστόσο, μιλώντας στα… χορευτικά παρεάκια που είχαν στηθεί, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τον Απρίλιο που γεννάει -και το σόου θα είναι σε εξέλιξη- να πάθει το… σύνδρομο της γάτας, να μην μπορεί δηλαδή να αποχωριστεί το μωράκι της και να μην επιστρέψει για να καθίσει ξανά στην καρέκλα της!

19f4 f5Βαλαβάνη: Εμεινα άφωνη από την πρόταση

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ, με το χαμόγελο στα χείλη και συνοδευόμενος από την πάντα χαρούμενη κόρη του Σάρα, μας αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα κάνει μαθήματα χορού, προκειμένου να είναι έτοιμος για τη συμμετοχή του στο χορευτικό σόου, ενώ η Βίκυ Κάβουρα μας εκμυστηρεύτηκε ότι της αρέσει πολύ ο χορός, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά δεν έχει χορέψει ποτέ μέχρι τώρα! Το ίδιο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έχει δοκιμαστεί μόνο στο pole dancing, αλλά σε κανένα άλλο είδος χορού, ενώ μοιράστηκε μαζί μας και την έκπληξή της όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα της παραγωγής: «Εμεινα άφωνη όταν μου το πρότειναν» μας είπε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...