Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Δημήτρης Καραδήμος: Περιμένω τον έρωτα

❱❱ O Δημήτρης Καραδήμος μιλάει στην «Espresso» για τα talent shows, το νέο δισκογραφικό βήμα του και τις εμφανίσεις στο πλευρό του Νίκου Βέρτηkaradimos 1Θεσσαλονικιός και «υπεύθυνος» -καθώς το 2013 μάς τραγούδησε το μεγάλο σουξέ του «Παίρνω την ευθύνη»-, ο Δημήτρης Καραδήμος ήρθε για να μείνει στο καλλιτεχνικό στερέωμα! Φέτος εμφανίζεται μαζί με τον Νίκο Βέρτη, αλλά, όπως φαίνεται, θα τον δούμε και θα τον ακούσουμε τουλάχιστον άλλες «Χίλιες φορές» -όπως είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού- σε πίστες και ραδιόφωνα!

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Καραδήμος, μιλώντας στην «Espresso», αποκαλύπτει ότι περιμένει «τον έρωτα που θα γίνει κινητήριος μοχλός» για τη δουλειά και τη ζωή του και δηλώνει ότι δεν θα έπαιρνε μέρος σε ένα talent show τραγουδιού, ακόμα κι αν ξεκινούσε τώρα: «Δεν θεωρώ πως η υπερπροβολή βοηθάει πλέον σε μια καριέρα. Ελάχιστα παιδιά έχουν καταφέρει να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα μετά τη συμμετοχή τους σε κάποιο talent show» τονίζει ο ίδιος.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο «Χίλιες φορές», για το οποίο δηλώνει πολύ περήφανος, καθώς είναι η πρώτη φορά που υπογράφει και τη μουσική και τους στίχους ενός τραγουδιού. «Πρόκειται για μια… επιθετική μπαλάντα, την επιμέλεια παραγωγής της οποίας είχε ο παραγωγός μου Χριστόδουλος Σιγανός».

Οσον αφορά τη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη, έχει να πει μόνο τα καλύτερα! «Θεωρώ πως η συνεργασία μας είναι ιδανική! Ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι και συνεχίζεται και τώρα, στην Αθήνα, για δεύτερη σεζόν. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι με τον Νίκο. Είναι ένας καλλιτέχνης με τεράστια εμπειρία, αμέτρητες επιτυχίες και μια αξιοζήλευτη καριέρα. Πέρα απ’ αυτά όμως, ο Νίκος είναι και ένας άνθρωπος με επίπεδο και το να συνεργάζεται κάποιος μαζί του είναι μεγάλο σχολείο».

Ο Δημήτρης άρχισε νωρίς να τραγουδάει και μάλιστα με δυσκολίες, όπως περιγράφει: «Το τραγούδι ήταν ένας στόχος για τον οποίο δούλεψα αρκετά. Πολλές φορές με αντιξοότητες που με πείσμωσαν ακόμη πιο πολύ.

Αχάριστος

Από την άλλη, θα ήμουν αχάριστος αν δεν έλεγα ότι νιώθω τυχερός, αφού πάντα είχα και έχω ανθρώπους που με στηρίζουν δίπλα μου. Ο χώρος μας σίγουρα είναι αρκετά ανταγωνιστικός, όμως, αν εστιάσει κάποιος στην προσωπική του εξέλιξη μένοντας πάντα ταπεινός, έχοντας υπομονή, επιμονή και κάνοντας σωστές επιλογές, νομίζω ότι δεν τον αγγίζουν εύκολα οι δυσκολίες» αναφέρει και αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. «Βρισκόμαστε στην προετοιμασία του πρώτου μου ολοκληρωμένου δίσκου με τον παραγωγό μου Χριστόδουλο Σιγανό, ενώ πολύ σύντομα θα ακούσετε ακόμη ένα νέο τραγούδι!»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...