Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Νέες «Οικογενειακές Ιστορίες»

❱❱ Η ραδιοφωνική παραγωγός Λία Σαντοριναίου πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίαςΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Μια ραδιοφωνική παραγωγός στις «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha! Η επιτυχημένη εκπομπή, που προβλήθηκε από το κανάλι για περίπου τέσσερα χρόνια, από το 2010 έως το 2014, επιστρέφει στο πρόγραμμά του, κατά πάσα πιθανότητα από τις αρχές Μαρτίου.

Μπορεί ο σταθμός της Κάντζας να λέει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- «όχι» στα realities στην prime time ζώνη του, επενδύοντας στη μυθοπλασία, ωστόσο πρόκειται να ενισχύσει την απογευματινή ζώνη του με ένα concept διεθνώς γνωστό ως «scripted reality», δηλαδή reality με σενάριο. Οι νέες «Οικογενειακές Ιστορίες» έχουν αρχίσει να γυρίζονται ήδη και θα μεταδίδονται καθημερινά, μάλλον στις 17.00, ώστε να δίνουν… πάσα στο «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Πάντως, μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο παρουσίασης των αυτοτελών ιστοριών της reality εκπομπής. Στόχος των ιθυνόντων του Alpha είναι να κρατήσουν το γνώριμο ύφος τους, ώστε να επαναληφθεί η επιτυχία του παρελθόντος στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.
Η «Espresso» μίλησε με τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό Λία Σαντοριναίου, η οποία άφησε για λίγο το μικρόφωνο και πήρε το βάπτισμα του πυρός στην υποκριτική, κρατώντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία από τις νέες «Οικογενειακές Ιστορίες» που έρχονται στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας και έχει ως θέμα της το σοβαρότατο πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας. «Είμαι πολύ χαρούμενη που δοκιμάζω τις δυνάμεις μου και στον χώρο της ηθοποιίας.

Τα παιδιά από την παραγωγή που μου έκαναν την πρόταση να παίξω είναι φίλοι μου, γι’ αυτό απάντησα θετικά. Είναι θέμα εμπιστοσύνης» λέει η Λία στην «Espresso» και συνεχίζει, φανερά ενθουσιασμένη για το νέο επαγγελματικό βήμα της. «Δεν δυσκολεύτηκα να μπω στο κλίμα του ρόλου, γιατί είχα βοήθεια από τον σκηνοθέτη και τους συμπρωταγωνιστές μου, οι οποίοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με βοήθησαν να “λυθώ” την ώρα του γυρίσματος. Εύχομαι να φάνηκα αντάξια των προσδοκιών τους».

Οσο για τον ρόλο της; «Υποδύομαι τη Στέλλα, μια γυναίκα που είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη και έχουν μια κόρη. Αν και η ζωή μαζί του έμοιαζε με όνειρο στην αρχή, σύντομα μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού τόσο εγώ όσο και το παιδί πέφτουμε θύματα ενδοοικογενειακής βίας».
Οπως αναφέρει στη συνέχεια η Λία Σαντοριναίου, η εμπειρία των γυρισμάτων θα της μείνει αξέχαστη, διότι, παρά το δραματικό θέμα του επεισοδίου, έπεσε πολύ γέλιο.

«Ο ηθοποιός που υποδύεται τον άντρα μου, ο Δημήτρης Τοπαλίδης, έχει πολύ χιούμορ και είναι ιδιαίτερα ευχάριστος. Οταν έπρεπε, λοιπόν, να υποδυθεί τον πολύ αυστηρό και θυμωμένο, γελούσαμε, το γύρισμα της σκηνής σταματούσε και την πηγαίναμε από την αρχή» μας λέει η ραδιοφωνική παραγωγός, που κάνει εκπομπή καθημερινά, 10 με 1, στο G Radio, ενώ τρεις φορές την εβδομάδα παίζει μουσική σε ιταλικό εστιατόριο στην Κηφισιά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...