Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Γιώργος Σέμος : «Μου έδινε 500ευρα για να πάω μαζί του»

❱❱ Ο Γιώργος Σέμος που πέρασε από το «Voice» καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από ισχυρό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρωνΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

O Γιώργος Σέμος, ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο τελευταίο «The Voice», καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από ισχυρό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων!

Ο τραγουδιστής, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στα blind auditions, και παρότι άκουσε πολύ θετικά λόγια από την Ελενα Παπαρίζου, δεν κατάφερε να προκριθεί, έκανε την απίστευτη αποκάλυψη για το περιστατικό, που συνέβη πριν από μερικά χρόνια και τον στιγμάτισε, στη ραδιοφωνική εκπομπή της Μαρίας Καραγιάννη «Celebrity on air» στον Art fm 90,6.

Ωστόσο η «Espresso», που επικοινώνησε μαζί του, έμαθε όλες τις… γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το συμβάν. «Δούλευα σε ένα κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, από όπου και κατάγομαι. Ενα βράδυ ήρθε να δει το πρόγραμμα ο εν λόγω επιχειρηματίας. Είναι γύρω στα 60, οικογενειάρχης, παντρεμένος και πολύ γνωστός στον χώρο. Εχει μαγαζιά και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και πίστες, clubs, εστιατόρια και καφέ» περιγράφει ο καλλιτέχνης και συνεχίζει:

«Κάθισε πρώτο τραπέζι με την παρέα του, που αποτελούνταν από ανθρώπους του σιναφιού και πολλές γυναίκες και όταν βγήκα να τραγουδήσω μου πέταξε όσα λουλούδια υπήρχαν στο μαγαζί. Μου έκανε εντύπωση αυτή η υπερβολή με τα λουλούδια, αλλά συνέχισα το πρόγραμμά μου» θυμάται ο Γιώργος και αποκαλύπτει καρέ καρέ την πικάντικη συνέχεια:

«Πηγαίνοντας στο καμαρίνι μου, ήρθε ένας σερβιτόρος και μου είπε ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε να πάω στο τραπέζι του. Πήγα. Είχε απομακρυνθεί από την παρέα του και με έβαλε να καθίσω δίπλα του. Μου είπε πόσο καλή φωνή έχω και ακούμπησε το χέρι του στο πόδι μου. Μου κακοφάνηκε, αλλά επειδή δείχνει πολύ σοβαρός και όλοι τον σέβονται είπα μέσα μου ότι αποκλείεται να το κάνει πονηρά!

Στη συνέχεια, όμως, άρχισε να με χαϊδεύει! Ενιωσα πολύ άσχημα και αποτραβήχτηκα με την καρέκλα, θέλοντας να του δείξω ότι ενοχλήθηκα. Λίγα λεπτά μετά προφασίστηκα ότι έχω δουλειά και σηκώθηκα να φύγω».

Σοκαρισμένος

«Τότε έβγαλε από την τσέπη του ένα μάτσο λεφτά, 200ευρα και 500ευρα, και τα πέταξε μπροστά μου στο τραπέζι, λέγοντάς μου: “Πάρ’ τα και πέρνα τη νύχτα μαζί μου!”. Εγινα έξαλλος! “Πώς τολμάτε; Δεν σας έδωσα τέτοιο δικαίωμα!” του απάντησα κι έφυγα! Με επηρέασε τόσο αρνητικά αυτό το γεγονός, που σταμάτησα να τραγουδάω στο μαγαζί λίγες μέρες μετά» αναφέρει και, κάνοντας χιούμορ, συνεχίζει: «Αν σήμερα ο συγκεκριμένος μου πρότεινε δουλειά σε ένα από τα μαγαζιά του, θα πήγαινα, αλλά θα φρόντιζα να μη βρεθούμε μόνοι!». Το νέο τραγούδι του Γιώργου έχει τίτλο «Εχω πρόβλημα!» και, όχι, δεν είναι εμπνευσμένο από το περιστατικό…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...