Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Κουφέτα για την Οικονομάκου

❱❱ Τελευταία επεισόδια λόγω μητρότητας για την ηθοποιό στη σειρά «Ελα στη θέση μου», που συνδυάζονται με χαρές και γάμοΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η Αθηνά Οικονομάκου ετοιμάζεται να ζήσει τον καλύτερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας, με αποτέλεσμα η παραμονή της στο σίριαλ «Ελα στη θέση μου» να μετρά αντίστροφα. Τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας είναι και τα τελευταία της ηθοποιού στον ρόλο της Φαίης, στην πετυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha.

Σύμφωνα με το σενάριο η ηρωίδα θα ντυθεί νυφούλα, καθώς η επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει με τον γάμο της Φαίης και του Δαμιανού (Μιχάλης Μαρίνος).
Και ενώ το ευτυχές γεγονός είναι προ των πυλών, ο Δαμιανός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα με την επιμονή της Φαίης να περάσει τη νύχτα στο σπίτι της Ρενάτας. Ο Βλάσης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), από τη μεριά του, ψάχνει με την Αιμιλία έναν τρόπο να εμποδίσει το ζευγάρι να αποδράσει με τα λεφτά και τις μετοχές τους. Και φτάνει η μέρα του γάμου! Ο γαμπρός ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει για πάντα την παλιά ζωή του, αλλά ο Βλάσης παίρνει τα μέτρα του για να εμποδίσει τους μελλονύμφους να το σκάσουν.

Παράλληλα, μαθαίνει για την απάτη του τεστ πατρότητας, την ίδια ώρα που η Φαίη ντύνεται νύφη στο σπίτι της Ρενάτας και έρχεται σε επαφή με όλα τα πρόσωπα της αυλής, που τη βοηθούν να συνειδητοποιήσει τι πάει να κάνει. Προλαβαίνει να κάνει πίσω; Θα γίνει το όνειρο του Δαμιανού πραγματικότητα ή η νύφη θα το σκάσει; Με αυτό το ερώτημα στα χείλη θα μείνουμε μέχρι την προβολή του επεισοδίου την άλλη Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων γυρισμάτων της Αθηνάς Οικονομάκου όλοι οι συντελεστές είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αφού ως παρέα περνούσαν πολύ ωραία και από την άλλη χαίρονταν που η συνάδελφός τους και φίλη τους εγκατέλειπε τη σειρά για να ζήσει τη μεγαλύτερη ευτυχία που μπορεί να ζήσει μια γυναίκα: να γίνει μητέρα. Οπως είχε δηλώσει η ηθοποιός, μετά τη γέννηση του μωρού της θα αφοσιωθεί πλήρως στη μητρότητα, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποια γκεστ εμφάνιση προς το τέλος του κύκλου, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο ρόλος της Φαίης.

Το τελευταίο γύρισμα πραγματοποιήθηκε στα τέλη του προηγούμενου μήνα και συγκεκριμένα λίγο πριν από τις γιορτές. Την αποχώρησή της από το σίριαλ έκανε γνωστή η ηθοποιός μέσα από τα stories του Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι η τελευταία μου μέρα. Συγκινήθηκα και συγκινήθηκαν. Θα έρχομαι όμως, θα τους τα… πρήξω».

Κι ενώ η Αθηνά φεύγει, μια άλλη όμορφη μπαίνει στη σειρά του Alpha. Ο λόγος για την Ντάνη Γιαννακοπούλου, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ενώ τηλεοπτικά μας συστήθηκε μέσα από τη μαύρη κωμωδία «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…» σε σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου.

Η ηθοποιός κρίθηκε ως η ιδανική νέα πρωταγωνίστρια της σειράς, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν θα αργήσει να αναπτύξει ερωτικό ειδύλλιο με τον Βλάση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...