Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Θρίλερ με το παλάτι «φάντασμα» του άφαντου Γιώργου Μαρίνου!

❱❱ Στο σφυρί, σύμφωνα με φήμες, βγαίνει το πολυτελές καταφύγιο του (άφαντου) showman στον Νέο ΒουτζάΑγριο θρίλερ με το παλάτι «φάντασμα» του Γιώργου Μαρίνου στον Νέο Βουτζά, την ώρα που τα ίχνη του σόουμαν είναι εξαφανισμένα! 

Τα τελευταία 24ωρα οργιάζουν οι φήμες ότι το πολυτελές καταφύγιο του καλλιτέχνη, το οποίο κάποτε έσφυζε από ζωή και φιλοξένησε τον ίδιο και τα αμέτρητα σκυλιά του, βγαίνει στο… σφυρί! Τι ισχύει όμως στ’ αλήθεια;

Ο καλλιτέχνης παραμένει άφαντος εδώ και πολύ καιρό και όσοι από το άλλοτε στενό περιβάλλον του έχουν επιχειρήσει να έρθουν σε επαφή μαζί του έχουν πέσει επάνω σε… τοίχο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο μοναδικός performer φιλοξενείται σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βούλας και στο περιβάλλον του βρίσκονται πρόσωπα τα οποία δεν ανήκουν στον χώρο της showbiz. Οσοι δε επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους για να μάθουν πληροφορίες για τον αγαπημένο καλλιτέχνη λαμβάνουν ως απάντηση ότι «ο Μαρίνος είναι μια χαρά και δεν θέλει να επικοινωνήσει με κανέναν».

Πάντως, προτού φτάσει στο σημείο να απομονωθεί στον χώρο όπου βρίσκεται σήμερα, είχε δεχθεί πρώτα τη φροντίδα της Αννας Φόνσου, η οποία τον φιλοξένησε στο Σπίτι του Ηθοποιού μετά το έμφραγμα που υπέστη το 2015, και στη συνέχεια του παλιού καλού του φίλου Σταμάτη Φασουλή, αλλά και γνωστής επιχειρηματία που τον συνέδραμε οικονομικά και ηθικά. Μάλιστα, με τη βοήθειά της είχε εγκατασταθεί σε πολυτελή οίκο ευγηρίας στην Παιανία.

Το 2014 πρώτη η «Espresso» είχε φέρει στο φως την πληροφορία ότι ο μοναχικός καλλιτέχνης είχε αποφασίσει να πουλήσει σε τιμή ευκαιρίας το «παλάτι» του στην περιοχή, όπου πολλοί καλλιτέχνες έχουν χτίσει τα σπίτια τους – ο φακός της «Espresso» είχε καταγράψει τότε αποκλειστικά την κατάσταση της βίλας μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, που έδειχναν, αν μη τι άλλο, εγκατάλειψη. Μάλιστα, λέγεται ότι οι εκτιμητές το κοστολόγησαν τότε στο 1.000.000 ευρώ, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης η τιμή είχε πέσει στα 700.000 ευρώ. Εκτοτε, όμως, δεν υπήρξε καμία άλλη ενημέρωση για την… τύχη του ακινήτου, που κάποτε έσφυζε από ζωή. Σύμφωνα με το εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας μας -που αναπαράχθηκε και αναπαράγεται από όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα-, ο Γιώργος Μαρίνος είχε πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει και να πουλήσει τη βίλα, ύστερα και από τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μέσα σε αυτήν.

Ηταν τον Απρίλιο του 2012, όταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του από μια ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και υπό την απειλή όπλου αφαίρεσαν κοσμήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας από το χρηματοκιβώτιο. Τότε, ο Γιώργος Μαρίνος ήταν σε συζητήσεις για να πουλήσει και το διαμέρισμα που είχε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο οποίο έμενε όταν δεν επιθυμούσε να βρίσκεται στον Νέο Βουτζά, αλλά από τότε οι ενέργειες… πάγωσαν.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...