Δείπνο στα φανερά για Αραβανή και Οικονομόπουλο

❱❱ Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Δύο μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Dancing with stars» -την Παρασκευή-, όπου η Ευαγγελία Αραβανή έχει τον ρόλο της οικοδέσποινας, ο Νίκος Οικονομόπουλος… προσκάλεσε προς τιμήν της σε δείπνο αγαπημένους φίλους -8 στο σύνολο-, για να της ευχηθούν όλοι μαζί «καλή επιτυχία»! Τη συνάντηση που έγινε στο ατμοσφαιρικό restaurant «Διόνυσος» με θέα την Ακρόπολη… μαρτύρησε ο κολλητός φίλος του ζευγαριού Χάρης Σιανίδης, ο οποίος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram φωτογραφία από τη βραδιά, με το ζευγάρι να δείχνει απόλυτα ευτυχισμένο και ερωτευμένο.

Αλλά και μετά την πρεμιέρα του talent show χορού του ΑΝΤ1, το ζευγάρι πέρασε το βράδυ του μαζί, καθώς η Ευαγγελία παρέα με την κολλητή της, το μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίμ, και φίλες τους βρέθηκαν στο Κέντρο Αθηνών, όπου τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος, και τις υποδέχτηκε ο Χάρης Σιανίδης, ο pr manager του μαγαζιού.

Κι εκεί ο έρωτας του ζευγαριού ήταν διάχυτος στον αέρα, καθώς ο τραγουδιστής αφιέρωνε στην αγαπημένη του τραγούδια από την πίστα κι εκείνη δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του, παρά μόνο για να ανταλλάσσει δυο κουβέντες με τις φίλες της! Σήμερα μάλιστα αναμένεται να γίνει η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στην παρουσίαση της δισκογραφικής δουλειάς του Νίκου Οικονομόπουλου, που θα γίνει στο bar-restaurant Balthazar.

Οπως πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει στις αρχές Δεκεμβρίου, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, παρότι η γνωριμία τους μετρά αρκετά χρόνια. Ωστόσο, ο έρωτάς τους γεννήθηκε σε μια επίσκεψη της όμορφης ξανθιάς στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο λαϊκός ερμηνευτής. Λίγο η υπέροχη φωνή του, λίγο τα ερωτικά τραγούδια του και λίγο η σκηνική παρουσία του, δεν ήθελε και πολύ ο έρωτας να ανθήσει! Είδε, σου λέει, ο ένας τον άλλον με διαφορετικό μάτι και άρχισαν να πυκνώνουν οι επισκέψεις της παρουσιάστριας στο μαγαζί, ώσπου τα βέλη του έρωτα τους… λάβωσαν ανεπανόρθωτα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.