Και του χρόνου!

❱❱ Η κοπή της πίτας του Δημοκρατικού ΤύπουΜε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον «ζεστό» χώρο του νυχτερινού κέντρου «Dames Venue of Hapiness», στη Γλυφάδα, γιόρτασε ο Δημοκρατικός Τύπος το τέλος ακόμη μιας απαιτητικής αλλά και απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς.

dsc 1723

Οι εργαζόμενοι στις εφημερίδες του ομίλου, «δημοκρατία», «Espresso», «Εστία» και «Ορθόδοξη Αλήθεια», είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης, καθώς έχουν ήδη «φορτσάρει», μπαίνοντας δυναμικά και στο 2018.

Παρά τις αντιξοότητες, την οικονομική κρίση που συνεχίζει να μαστίζει την κοινωνία αλλά και την κρίση που περνά ο χώρος των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όλες οι έντυπες εκδόσεις του Δημοκρατικού Τύπου κατόρθωσαν να σταθούν όρθιες, έχοντας πάντοτε την αμέριστη συμπαράσταση των αναγνωστών.

dsc 1612

Ο εκδότης των εφημερίδων Ιωάννης Φιλιππάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε καθέναν ξεχωριστά από τους εργαζομένους υγεία και δύναμη, έχοντας πάντοτε στο πλευρό του τον διευθύνοντα σύμβουλο Νικόλαο Χαβούτη.

Αισιοδοξία για το μέλλον

Ο κ. Φιλιππάκης μίλησε με θερμά λόγια για το έργο των διευθυντών της «δημοκρατίας» Δημήτρη Ριζούλη και Νίκου Ελευθερόγλου, του διευθυντή της «Εστίας» Μανώλη Κοττάκη, αλλά και του διευθυντή της «Espresso» Γιώργου Πούλου.

dsc 1462

Ολοι τους μίλησαν στους εργαζομένους, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για την επιτυχία των εφημερίδων στο μέλλον. Ακόμη, ο Ιωάννης Φιλιππάκης αναφέρθηκε ξεχωριστά και με συγκίνηση σε δύο στενούς συνεργάτες του, τον Δημήτρη Καπράνο, σημαίνον στέλεχος του Δημοκρατικού Τύπου, με μακρά πορεία στις εφημερίδες, αλλά και την Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου, ιστορικό πρόσωπο για την εφημερίδα «Εστία», στην οποία συνεχίζει να αρθρογραφεί.

mg 6232

Στην εκδήλωση συνολικά 16 εργαζόμενοι έφυγαν λίγο πιο… χαμογελαστοί από τους υπόλοιπους, καθώς ήταν οι τυχεροί στους οποίους κληρώθηκαν τα δώρα που, όπως κάθε χρόνο, μοιράστηκαν από τη διεύθυνση. Και του χρόνου με υγεία!

mg 6207 0

dsc 1986

dsc 1468

mg 6263

mg 6738

mg 6685

dsc 1677

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ