Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Νέος «Ντάνος» η Σπυροπούλου!

❱❱ Αν και στην αρχή δέχθηκε άγριο bullying για τα κιλά της, η ξανθιά παρουσιάστρια απέκτησε πλέον φανατικούς υπερασπιστέςΗ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έπιασε στόχο στο αγώνισμα και ταυτόχρονα τον «παλμό» του διαδικτύου! Με το μπρίο, το σκέρτσο, αλλά και την ικανότητά της στο σημάδι κατάφερε να κερδίσει την εύνοια της… κοινής γνώμης του twitter. 

Μπορεί η ξανθιά παρουσιάστρια να δέχτηκε πρόσφατα άγριο bullying για τα κιλά της από χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο φαίνεται ότι έχει αποκτήσει πλέον το δικό της φαν κλαμπ από «υπερασπιστές»!

Τι και αν στο αγώνισμα της Κυριακής έφτασε δεύτερη και καταϊδρωμένη στο τέρμα του στίβου μάχης; Η ευστοχία της τής χάρισε τη νίκη και μαζί τα εύσημα των συμπαικτών της και πολλών τηλεθεατών του reality περιπέτειας του Σκάι, οι οποίοι εκφράστηκαν υπέρ της μέσω διαδικτύου.

«Η Σπυροπούλου κατάφερε να γίνει trend. Σημειωτέον ότι δεν το έχουν καταφέρει ποτέ παρουσιάστριες, όπως η Σκορδά, η Καινούργιου και η Τατιάνα…» έγραψε στο twitter μια φανατική υποστηρίκτριά της! «Εσείς που λέτε τη Σπυροπούλου “χοντρή”, “βόδι” και όλα αυτά τα κομπλεξικά ήσασταν οι ίδιοι που ρίχνατε κατάρες στον δικηγόρο όταν είπε να μη βγαίνουν στις παραλίες οι “χοντρές”;» αναρωτήθηκε κάποια άλλη.

26f100 1

«Ο Τανιμανίδης προσπαθεί να την κομπλάρει αλλά είναι θεά, απαντάει με χιούμορ και αυτοσαρκάζεται. Αυτή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλουμε» σχολίασε μια τρίτη και πρόσθεσε: «Ακόμη αναρωτιέστε ποιος είναι ο νέος Ντάνος; Κωνσταντίνα Σπυροπούλου».

Στον… χορό των tweets μπήκαν, όμως, και celebrities, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος τα έβαλε δημόσια με τους παίκτες του «Survivor» που την κοροϊδεύουν. «Φιτ ντούκια του “Survivor” κάντε την Κωνσταντίνα θύμα στα μάτια μας… Βγάλτε κι άλλη κόμπλα (χωρίς κανέναν λόγο)» έγραψε ο τραγουδιστής.

«Η χορεύτρια break dance (επιστήμη, όχι αστεία) ειρωνεύεται το είδωλο Κωνσταντίνα; Ρε άντε από δω…» σχολίασε με τη σειρά του ο στιχουργός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, δίνοντας την απάντησή του στη «Μαχήτρια» Μελίνα Μεταξά που ειρωνεύτηκε τις αθλητικές επιδόσεις της παρουσιάστριας. «Στο μεταξύ, στο ενδιάμεσο έστρωνε φρύδι και μάζευε το σορτς! Πού να το ‘τρεχε κιόλας!» έγραψε με χιούμορ η Κλέλια Πανταζή για την αγωνιστική δράση της Κωνσταντίνας. Οσο για το… ραβασάκι της Nielsen; Στο επεισόδιο της Κυριακής κατέγραψε 39,4% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 47,1% στα νεανικά κοινά. Μαντέψτε: Η Κωνσταντίνα έπιασε και εδώ τον στόχο!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...