Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μόνο στην Espresso: Οι σταυροί του Ντάνου τον έκαναν… Τούρκο

❱❱ Η «Espresso» αποκαλύπτει τους λόγους που διακόπηκε η συνεργασία του νικητή του «Survivor» με τον Σκάι και πώς βρέθηκε στο «Τατουάζ» του AlphaΑπό τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Οι χριστιανικές πεποιθήσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στη διάρκεια της συμμετοχής του στο «Survivor» στάθηκαν η αφορμή ώστε να ναυαγήσει, πριν καν ξεκινήσει, οποιαδήποτε συνεργασία του νικητή του παιχνιδιού με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι και τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι!

Λίγα 24ωρα πριν αρχίσουν τα γυρίσματα του Ντάνου στην Κύπρο και στα Μετέωρα για το αγαπημένο σίριαλ «Τατουάζ», που υπογράφουν η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου, η «Espresso» αποκαλύπτει τους λόγους του ξαφνικού «διαζυγίου» του νικητή του «Survivor» με τον τηλεοπτικό σταθμό, που τον ανέδειξε ως τον πιο δημοφιλή παίκτη ριάλιτι παιχνιδιών.

Στην αποκάλυψη διά στόματος Ντάνου, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ότι θα συμμετάσχει στο πετυχημένο καστ του αγαπημένου σίριαλ του Alpha, όλοι αναρωτήθηκαν τι συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και τον σταθμό του Φαλήρου, ώστε να σταματήσει η συνεργασία τους με απροσδόκητο τρόπο. Το πιο δυνατό «χαρτί» του Σκάι ξαφνικά άλλαζε συχνότητα, και μάλιστα μόλις λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.

Το σίγουρο είναι ότι έχουν συμβεί πολλά για να οδηγηθούν στη λύση αυτή οι δύο πλευρές, αφού όλα τελείωσαν την ώρα που άπαντες περίμεναν την τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου, και μάλιστα σε πρωταγωνιστική θέση. Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι, όπως όλα δείχνουν, από τις αρχές Ιουλίου, που τελείωσε το «Survivor», ο δημοφιλής Ντάνος δεν δέχτηκε κάποια άλλη σοβαρή τηλεοπτική πρόταση του σταθμού, πέρα από κάποιες ολιγόλεπτες συνεντεύξεις σε εκπομπές. Δεν του προτάθηκε καν η παρουσίαση του «Εδώ Survivor», που φέτος ανέλαβε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ πέρυσι στο τιμόνι της εκπομπής «Survivor panorama» βρισκόταν η Ελεονώρα Μελέτη. Η μοναδική στιγμή που τον απόλαυσαν οι θαυμαστές του ήταν στην guest εμφάνιση που έκανε στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και, από κει και πέρα, παγωμάρα!

f2 5Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, τα πάντα τελείωσαν στον τελικό του παιχνιδιού, όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε να αφιερώσει τη νίκη του στον Θεό. Κάτι που περίμεναν έτσι κι αλλιώς οι θαυμαστές του, αφού, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, τους είχε συνηθίσει λίγο πριν και μετά τα παιχνίδια να κάνει τον σταυρό του και να φιλά τα δύο κομποσκοίνια που φορούσε στα χέρια του.

Η στάση του αυτή είχε παρεξηγηθεί αρκετά από την τουρκική παραγωγή, που, εξαιτίας της αγάπης του κοινού στο πρόσωπο του Ντάνου, προτίμησε να παραμείνει με δεμένα τα χέρια μέχρι το τέλος του ριάλιτι. Την ίδια περίοδο, όλα τα μεγάλα κανάλια (πλην του Σκάι, όπως αποδείχθηκε…) επιθυμούσαν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με οποιονδήποτε τρόπο, αφού πιστεύουν στο τηλεοπτικό εκτόπισμά του. Ομως, ο Σκάι αποφασίζει να μη συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του, ακολουθώντας τις εντολές του μεγαλοπαραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι, που «λύνει και δένει» στα θέματα ψυχαγωγίας. Ετσι, οι δημιουργοί του «Τατουάζ» αποφάσισαν άρον άρον να δημιουργήσουν έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, με αποτέλεσμα οι φαν να τον δουν από τη μια να μπλέκεται στη ζωή της Κατερίνας Γερονικολού και από την άλλη να επιδίδεται στα αγαπημένα αθλήματά του! Και όλα αυτά «απέναντι» από το «Survivor II»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...