Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

To «Σόι σου» δοκιμάζει Imam Baildi

❱❱ Η Ρένα Μόρφη, τραγουδίστρια του συγκροτήματος, αφήνει το μικρόφωνο για μια guest εμφάνιση στη σειρά του ΑlphaΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ενθουσιάζει το κοινό στις μουσικές σκηνές, όπου εμφανίζεται, και τώρα ήρθε η ώρα να βρεθεί σαν ηθοποιός στην τηλεόραση. Ο λόγος για τη Ρένα Μόρφη, την τραγουδίστρια των Imam Baildi, που έρχεται στο αποψινό επεισόδιο για να αναστατώσει το «Σόι σου».

Η πετυχημένη σειρά του Alpha, που φέρει την υπογραφή του Αντώνη Αγγελόπουλου στη σκηνοθεσία, υπόσχεται ακόμα ένα απολαυστικό επεισόδιο, με τίτλο «Της νύχτας τα καμώματα» και πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια. «Είμαι φανατική τηλεθεάτρια της σειράς και ήταν μια τέλεια εμπειρία» αναφέρει στην «Espresso» η καλλιτέχνιδα -που κάνει και σόλο καριέρα ως Σούλη Ανατολή- και συνεχίζει: «Χάρηκα που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με τον Αντώνη Αγγελόπουλο, που έχει σκηνοθετήσει το βιντεοκλίπ μου “Οταν σου χορεύω”, στο οποίο παίζει και ο Ευθύμης Ζησάκης, όποτε ξαναζήσαμε με όλη την ομάδα τα γυρίσματα, κι αυτό για μένα ήταν πολύ συγκινητικό».

Σύμφωνα με το σενάριο, τα τρία αγόρια της οικογένειας Τριανταφύλλου (Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Ευθύμης Ζησάκης) αποφασίζουν να νυχτοπερπατήσουν, αλλά κρυφά από τη Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και την Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου), οι οποίες πιστεύουν ότι οι άντρες τους θα βγουν με έναν παλιό καθηγητή τους. Κι όλα θα ήταν μια χαρά, αν ο Αρης (Ευθύμης Ζησάκης) δεν αποφάσιζε να υπερασπιστεί την τιμή της Σούλης Ανατολή, της τραγουδίστριας του κέντρου στο οποίο πήγαν για να διασκεδάσουν.

Ανατροπή

Ο καβγάς με τον τύπο που την προσέβαλε δεν θα αργήσει να ξεσπάσει και τα αγόρια επιστρέφουν στο σπίτι τραυματισμένα. Η δικαιολογία βρίσκεται: λένε σε όλους ότι τράκαραν, αλλά το κουδούνι που χτυπάει έρχεται να ανατρέψει τα πάντα. «Γίνεται μια παρεξήγηση στο κέντρο όπου εμφανίζομαι και την επόμενη μέρα πηγαίνουμε μαζί με τον Μπάμπη (Αντώνης Τσιοτσιόπουλος), που είναι και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού -και είναι και αυτός πολύ καλός μου φίλος και συμμετέχει επίσης στο βιντεοκλίπ-, να ζητήσουμε τα… σπασμένα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια παίρνει μέρος σε τηλεοπτική σειρά, αφού είχε κάνει guest εμφάνιση και στη «Μουρμούρα» με τους Imam Baildi, τραγουδώντας το τραγούδι των τίτλων της σειράς, στον γάμο του Χάρη (Πάνος Βλάχος) και της Βάσως (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου). «Θέλω να κάνω δουλειές που με εμπνέουν και είναι ευχάριστο το κλίμα. Και στα δύο σίριαλ πέρασα υπέροχα!» μας λέει και συνεχίζει: «Εδεσε πολύ η συνεργασία και, αν είχα την ευκαιρία να ξαναβρεθώ σε ένα αντίστοιχο κλίμα, θα το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά. Εύχομαι το αποψινό αποτέλεσμα να είναι πολύ ωραίο, γιατί δεν έχω δει κάτι από τα γυρίσματα». Οσον αφορά τα σχέδιά της στο τραγούδι, η Ρένα Μόρφη ετοιμάζεται για περιοδεία με τους Imam Baildi σε όλη την Ελλάδα, ενώ τις Παρασκευές του Μαρτίου θα εμφανίζεται ως Σούλη Ανατολή στον Σταυρό του Νότου Plus.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...