Σφραγίστηκε το μαγαζί όπου τραγουδάει ο Θέμης Αδαμαντίδης

❱❱ Δυσάρεστη έκπληξη περιμένει όσους λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού σχεδίαζαν να διασκεδάσουν στο γνωστό κέντρο North Live Stage (πρώην ΕΜΠΑΤΗ)…… όπου εμφανίζονται ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Ανδρέας Στάμος, αφού θα βρουν την πόρτα του κλειστή ή, πιο σωστά, σφραγισμένη. Το κέντρο των βορείων προαστίων θα παραμείνει κλειστό έως ότου αποκατασταθούν οι ελλείψεις που εντοπίστηκαν στο σύστημα πυροπροστασίας από τα συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς.

Οι ελεγκτές του δήμου επισκέφθηκαν χθες το πρωί το νυχτερινό κέντρο για να ελέγξουν τον φάκελο πυροπροστασίας. Οπως διαπίστωσαν, υπήρχαν σημαντικές ελλείψεις σε αυτόν, όπως και στα πιστοποιητικά της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν πυροσβεστήρες ληγμένοι και άλλοι, που είχαν αλλοιωμένη γόμωση, δεν λειτουργούσαν κάποια από τα φώτα ένδειξης-σήμανσης προς την έξοδο κινδύνου, ενώ και αυτή δεν ήταν λειτουργική και εύκολα προσβάσιμη από το κοινό.

Επειτα από τον έλεγχο, το συνεργείο του δήμου σφράγισε το κατάστημα, το οποίο θα παραμείνει κλειστό ώσπου να αποκατασταθούν οι ελλείψεις και να πάρει το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία του με ασφάλεια για τους πελάτες και το προσωπικό.

Το North Live Stage – ΕΜΠΑΤΗ στη Νέα Ερυθραία φιλοξενεί εδώ και αρκετούς μήνες με επιτυχία το σχήμα με τον διαχρονικό Θέμη Αδαμαντίδη, τον Ανδρέα Στάμο, τους Κώστα Αγέρη και Ελένη Τζαβάρα, καθώς και άλλους καλλιτέχνες, και θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα του χειμώνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ