Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Χειροπέδες στον Στέλιο Διονυσίου, που παρέσυρε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του

❱❱ Μήνυση για σωματική βλάβη από τον αστυνομικό, τον οποίο παρέσυρε και χτύπησε με το Ι.Χ. του ο τραγουδιστήςΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων οδηγήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, μετά τη σύλληψή του για το… νταηλίκι που «πούλησε» σε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας, τον οποίο μάλιστα φέρεται ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι!

Σύμφωνα με επίσημες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό με τον γνωστό τραγουδιστή και αστυνομικό της Τροχαίας συνέβη στις 16.40 χθες και ενώ στο κέντρο της πρωτεύουσας ήταν σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας, λόγω της επίσκεψης του ειδικού διαμεσολαβητή για το θέμα των Σκοπίων Μάθιου Νίμιτς.

Ο Στέλιος Διονυσίου κινούνταν στην οδό Δορυλαίου, στο ύψος του Κολωνακίου, με πρόθεση να βγει στη Βασ. Σοφίας, η οποία όμως ήταν κλειστή με τις χαρακτηριστικές κόκκινες κορδέλες της Τροχαίας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο τραγουδιστής σταμάτησε το αυτοκίνητό του, έκοψε την κορδέλα με τα χέρια του και φέρεται ότι εξύβρισε τον αστυνομικό, που του ζήτησε τον λόγο. Στη συνέχεια μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο, έβαλε ταχύτητα και προσπάθησε να φύγει από το σημείο προς τον αποκλεισμένο δρόμο.

Αμέσως έτρεξαν να τον σταματήσουν αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα ο γιος του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου να παρασύρει με το αυτοκίνητό του τον τροχονόμο και να τον χτυπήσει στο χέρι με τον καθρέφτη του οχήματος. Βέβαια, ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους υπόλοιπους αστυνομικούς, που του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν με περιπολικό της Αμεσης Δράσης στο Τμήμα Αμπελοκήπων.

Εκεί, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής, ενώ και ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για σωματική βλάβη. Μάλιστα, ο ένστολος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο γνωστός τραγουδιστής, από το Τμήμα Αμπελοκήπων, ενημέρωσε τον δικηγόρο του για την περιπέτειά του και σήμερα θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί.

Η «Espresso» προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο δεν σήκωνε το τηλέφωνό του που χτυπούσε, κάτι λογικό, καθώς εκείνη την ώρα είχε… τρεχάματα! Ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε στην «Espresso» ότι δεν είχε την ευχέρεια να μιλήσει, ίσως επειδή βρισκόταν στο τμήμα για να υποστηρίξει νομικά τον Στέλιο Διονυσίου.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...