Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Δάκρυα και σπέρμα! Σοκάρουν οι περιγραφές της χολιγουντιανής ηθοποιού

❱❱ Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν ξεδιπλώνει το κουβάρι της σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν«Μούγκρισε δυνατά. Μέσα από τα δάκρυά μου είδα το σπέρμα του να κυλάει». Με γλαφυρές περιγραφές όπως αυτή, η ηθοποιός Ρόουζ ΜακΓκόουαν στα νέα απομνημονεύματά της με τίτλο «Brave» περιγράφει λεπτομερώς αυτό που ισχυρίζεται ότι συνέβη με τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν το 1997 και ενώ είχαν κλείσει επαγγελματικό ραντεβού στο περιθώριο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Sundance.

Οπως προκύπτει από τα αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσιεύουν οι «New York Times», η ΜακΓκόουαν, όταν έφτασε στο ξενοδοχείο όπου θα έπαιρνε μαζί του πρωινό στο εστιατόριο, έμαθε ότι η συνάντηση θα γινόταν τελικά στη σουίτα του. Οταν έφτασε εκεί, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο Γουάινστιν τής έσκισε τα ρούχα, την ανάγκασε να καθίσει στην άκρη του τζακούζι και της έκανε στοματικό σεξ ενώ αυνανιζόταν.

«Κοκάλωσα σαν άγαλμα» προσθέτει η ηθοποιός στην περιγραφή της, η οποία, όπως επισημαίνεται από τον Τύπο, είναι εντυπωσιακά όμοια μ’ εκείνη της συναδέλφου της Αζια Αρτζέντο, που επίσης καταγγέλλει επίθεση από τον Γουάινστιν, λίγους μήνες αργότερα, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Και οι δύο γυναίκες υποστήριξαν ότι προσποιήθηκαν οργασμό ελπίζοντας ότι θα κατάφερναν να επισπεύσουν το τέλος αυτού που τους συνέβαινε.

Δικαστικά έξοδα

Η ΜακΓκόουαν, που έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος του Γουάινστιν και υποστηρίζει ότι ίσως χρειαστεί να πουλήσει και το σπίτι της στο Χόλιγουντ για να αντεπεξέλθει στα δικαστικά έξοδα, στα απομνημονεύματά της ξεδιπλώνει το κουβάρι της κακοποίησης που έζησε από τα πολύ τρυφερά χρόνια της ζωής της.

Η ηθοποιός ως παιδί ζούσε στους κόλπους της πολυγαμικής αίρεσης Children of God, από την οποία διέφυγε με την οικογένειά της όταν η ηγεσία της άρχισε να παροτρύνει για σεξ με παιδιά. Αυτό δεν αποδείχτηκε ικανό να την προστατεύσει, αφού για χρόνια ζούσε σαν μπαλάκι πότε με τον πατέρα της και πότε με τη μητέρα της, η οποία τότε συζούσε μ’ έναν διεστραμμένο άνδρα, που αργότερα κατηγορήθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ίδια του την κόρη.

Οταν η μητέρα της χώρισε, μετακόμισαν στο Λος Αντζελες. Εκεί η μητέρα της έκανε σχέση μ’ έναν παθολογικό ψεύτη, με τον οποίο αποφάσισε να συζήσει. Για να μην έχει μαζί της τη 15χρονη τότε ΜακΓκόουαν φρόντισε να την πασάρει στο 20χρονο αγόρι της, ο οποίος της φερόταν βίαια και την ανάγκαζε να κυκλοφορεί στο σπίτι δεμένη από τον λαιμό.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...