Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Στέλιος Διονυσίου: Δεν τον χτύπησα! Το ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου

❱❱ Ο Στέλιος Διονυσίου ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, αλλά αρνείται ότι τραυμάτισε τον αστυνομικόΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

«Εγώ δεν είμαι ένοχος» τραγουδούσε ο αείμνηστος Στράτος Διονυσίου και οι στίχοι του αποδεικνύονται εξαιρετικά επίκαιροι για τον γιο του Στέλιο, που, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστηρίζει ότι λέει ψέματα ο αστυνομικός τον οποίο κατηγορείται ότι τραυμάτισε το απόγευμα της Τρίτης, όταν του απαγόρευσε τη διέλευση στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου!

Στις 9 Φεβρουαρίου ο γνωστός τραγουδιστής θα καθίσει στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας κατηγορούμενος για εξύβριση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απείθεια, για το θερμό επεισόδιο με τον αστυνομικό που του απαγόρευσε να περάσει από τα μέτρα της Τροχαίας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραδέχτηκε ότι έβρισε τον αστυνομικό, ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, αλλά αρνείται ότι τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του και υποστηρίζει ότι ουδέποτε τον τραυμάτισε! Μάλιστα αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε μαζί του μετά το συμβάν ισχυριζόμενος ότι ο τροχονόμος δεν λέει την αλήθεια.

19036506 2

«Σέβομαι την Ελληνική Αστυνομία, δεν χτύπησα τον αστυνομικό -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- και υπάρχουν και πολλοί μάρτυρες. Μάλιστα, έκανα κι έναν βαρύ όρκο, που δεν συνηθίζω στη ζωή μου. “Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δεν σε χτύπησα”, του λέω, “εσύ ορκίζεσαι ότι σε χτύπησα;” Και μου απαντάει “τι είμαστε, παιδάκια να κάνουμε όρκους;”» ανέφερε.

Ο Στέλιος Διονυσίου τόνισε ακόμα ότι η πλευρά του έχει ζητήσει να ανοίξουν οι κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή, «για να δούμε όλοι ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα». Επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί προσπάθησε να παραβιάσει τις εντολές της Τροχαίας, ο τραγουδιστής επικαλέστηκε λόγους υγείας.

Αισθάνθηκα αδιαθεσία

«Αισθάνθηκα μια αδιαθεσία, μια δύσπνοια, μίλησα με τον ασφαλιστή μου, το νοσοκομείο που είναι στην ασφάλισή μου ήταν προς τα εκεί που ήταν κλειστοί οι δρόμοι, παρακάλεσα και ζήτησα να πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Δεν με άφηναν να περάσω και, πάνω στον πανικό μου και την αγανάκτησή μου, πέρασα την κορδέλα, το αυτοκίνητό μου έσκισε την κορδέλα και συνέχισα την πορεία μου μέχρι το νοσοκομείο. Είδα ότι προκάλεσα μεγάλη αναστάτωση και σταμάτησα» είπε.

astynomikos

Σύμφωνα με την πλευρά του αστυνομικού, ο Στέλιος Διονυσίου γκάζωσε το αυτοκίνητο παραβιάζοντας τις εντολές του και τον χτύπησε στο χέρι με τον καθρέφτη του οχήματος. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα την υποβολή μηνύσεων εκατέρωθεν, αλλά και μια βραδιά στο τμήμα για τον δημοφιλή καλλιτέχνη. «Κανένας επώνυμος δεν έχει το ακαταδίωκτο και κανένας δεν πρέπει να επιζητά προνομιακή μεταχείριση έναντι των υπόλοιπων πολιτών. Ο κ. Διονυσίου απλά έπρεπε να κάνει 20 δευτερόλεπτα υπομονή, όπως ακριβώς έκαναν όλοι υπόλοιποι πολίτες. Εκτός αν θεωρούσε ότι οι άλλοι που περίμεναν υπομονετικά ήταν κορόιδα! Ενας επώνυμος, ακριβώς λόγω της ιδιότητάς του αυτής, θα πρέπει να προάγει το ήθος, την ευγένεια και τη νομιμότητα!» τόνισε στην «Espresso» o δικηγόρος του αστυνομικού Πέτρος Μαντούβαλος.

«Οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο Στέλιος Διονυσίου χτύπησε τον συνάδελφό τους» υποστήριξε ο συνήγορος του τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το περιστατικό «ασήμαντο». Αναφερόμενος στην ιατροδικαστική έκθεση είπε ότι δεν προκύπτουν κακώσεις στον τροχονόμο.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...