Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Πάνος Καλλίτσης: Ο σταυρός μαυροντυμένης γυναίκας τον έσωσε από τις σφαίρες

❱❱ Ο hair artist Πάνος Καλλίτσης περιγράφει το απίστευτο περιστατικό λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για να του βγάλουν τη σφαίρα από την καρδιάΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Με τον σταυρό στο χέρι ο Πάνος Καλλίτσης! Ο hair & make up artist των celebrities περίπου δύο χρόνια μετά τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του αποκάλυψε μια συγκλονιστική ιστορία που αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού.

Με λόγια συγκινητικά, πίστη και σεβασμό, ο κομμωτής και μακιγιέρ περιέγραψε τη… θαυματουργή διαδρομή ενός ξύλινου σταυρού με κόκκινη κορδέλα που έφτασε στα χέρια του από μια άγνωστη, μαυροντυμένη γυναίκα πριν από το χειρουργείο για αφαίρεση σφαίρας από την καρδιά του.

Η αίσια έκβαση της επέμβασης, η γρήγορη ανάρρωση, αλλά και η επιστροφή στην καθημερινότητά του, όλα ήταν ένα θαύμα, όπως αφήνει να εννοηθεί μέσα από το κείμενο που ανέβασε στο Instagram μαζί με τη φωτογραφία του σταυρού.

«Δύο χρόνια πριν… Την ίδια ώρα αυτός ο Σταυρός βρέθηκε στα χέρια μου από μια άγνωστη, μαυροφορεμένη γυναίκα που τον παρέδωσε σε πρόσωπο του περιβάλλοντός μου, λίγο πριν μπω στο χειρουργείο για την αφαίρεση σφαίρας από την καρδιά, αποτέλεσμα επίθεσης για ληστεία. Δεν γνωρίζω και δεν έμαθα ποτέ τα στοιχεία της. Το μόνο που είπε είναι πως όταν ο Σταυρός ολοκληρώσει το έργο του, θα βρεθεί και πάλι στα χέρια της» έγραψε ο Πάνος στην προσωπική σελίδα του στο Instagram και συνέχισε:

«Σήμερα, δύο χρόνια μετά, είμαι ζωντανός, γερός, δυνατός σωματικά και ψυχικά, μετά από μια περιπέτεια που ξεκίνησε τότε και έφερε ριζικές αλλαγές στη ζωή μου, που με οδήγησαν στο να πιστέψω πως η πραγματικότητά μας είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με στόχο το ανώτερο καλό του καθένα μας».

Ολοκληρώνοντας το κείμενό του, ο Καλλίτσης συμβούλεψε από καρδιάς τους διαδικτυακούς φίλους του: «Μη φοβάστε τις αλλαγές, μη σας τρομάζουν οι μάχες, μην αντιστέκεστε στη ροή των πραγμάτων και σιγά σιγά η ζωή με τις αποκαλύψεις που κάνει αποδεικνύει πάντα πως τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Για τον σωστό λόγο. Ευχαριστώ. Σ’ ευχαριστώ».

Στο νοσοκομείο

Στις 31 Ιανουαρίου του 2016 ο hair και make up artist και η πρώην σύζυγός του Ελενα Χριστοπούλου δέχτηκαν επίθεση από τρεις κακοποιούς στην πιλοτή της πολυκατοικίας τους, στην περιοχή του Λυκαβηττού, με σκοπό τη ληστεία. Οταν ο Πάνος αντέδρασε, εκείνοι άνοιξαν πυρ τραυματίζοντάς τον σοβαρά στον θώρακα και πιο ελαφρά την Ελενα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε. Εκεί, όπως ισχυρίζεται σήμερα, εμφανίστηκε η μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία έδωσε τον σταυρό σε οικείο του πρόσωπο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...