Λαχτάρα με τραυματισμό του… χορευτή Εσκενάζυ

❱❱ Στον αέρα η συμμετοχή του Αλμπέρτο Εσκενάζυ στο αποψινό «Dancing with the stars»! Ο ηθοποιός, που ήταν η συμμετοχή-έκπληξη στον φετινό κύκλο του talent show, τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια των προβών και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να διαγωνιστεί στο αποψινό live. Παρ’ όλα αυτά, ως σωστός επαγγελματίας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, κάνοντας φυσιοθεραπείες και ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών, προκειμένου να μπορέσει να είναι συνεπής στο ραντεβού του με τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1.

Για τη σοβαρότητα της κατάστασής του μίλησε στο «Πρωινό» ο συνδιαγωνιζόμενός του Κώστας Τσουρός. «Εχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του. Προσπαθεί. Εγώ έμαθα ότι γενικότερα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά» είπε κάνοντας σαφές ότι δεν πρόκειται για κάτι επιπόλαιο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ο οποίος αποδέχτηκε φέτος την πρόταση της παραγωγής του σόου χορού -ύστερα από πολλές κρούσεις που του είχαν γίνει τα τελευταία χρόνια για να συμμετάσχει-, έχει αποδείξει ότι έχει όρεξη για δουλειά και πάθος με ό,τι ασχολείται! Σε παλαιότερη συνέντευξή του, μάλιστα, έχει δηλώσει ότι αρνήθηκε τις προτάσεις που του γίνονταν, καθώς θεωρούσε ότι υπήρχαν καταλληλότεροι άνθρωποι να χορέψουν από εκείνον. Τι έγινε και άλλαξε γνώμη; Οπως είπε, η κόρη του (σ.σ.: Σάρα Εσκενάζυ) είναι αυτή που τον προτρέπει ή τον αποτρέπει από το να κάνει κάποια πράγματα, οπότε συμπεραίνουμε ότι η πρώην «Survivor» έβαλε το χεράκι της για να πει το «ναι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Επικές κωλοτούμπες» μετά τη διάψευση Μενεγάκη – Το καρφί του Γκουντάρα για τα δημοσιεύματα

Έντονη συζήτηση προκάλεσαν από χθες δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι...