Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

«Κράξιμο» για το photoshop της Λοτσάρη, που πείραξε έως και τα πλακάκια

❱❱ Στράβωσε το… πλακάκι η Νίνα Λοτσάρη! Οχι, δεν ζήλεψε τη δόξα του Γιούρι Γκέλερ, απλώς στην προσπάθειά της να βγει fit στη φωτογράφιση το παράκανε με το photoshop! Θα μας πείτε ότι δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία, βρε αδελφέ! Συμβαίνουν κι αυτά στη -ματαιόδοξη- ελληνική showbiz. Ομως, πριν προλάβουν να πέσουν τα πρώτα likes, οι followers δεν ήταν το ίδιο επιεικείς με μας και άρχισαν τα αρνητικά σχόλια για το υπερβολικό ρετούς που έκανε. Εκείνη όχι απλώς δεν… μάσησε, αλλά έκανε και χαβαλέ με το αποτέλεσμα του photoshop.

Ετσι, το «οι όμορφες ραγάδες μου στην κοιλιά (όπως φαίνεται η διχρωμία) από τις εγκυμοσύνες μου και οι κοιλιακοί μου από τις προπονήσεις μιας ζωής δικαιωματικά μου ανήκουν!» συμπληρώθηκε με το «Τη φωτό την ψήλωσα λίγο, όμως στράβωσε το πλακάκι γαμώτο. Αφιερωμένο στα βαμπίρ που θέλουν να με κατασπαράξουν, μπρρρρ». Αξίζει να αναφέρουμε ότι μεταξύ εκείνων που σχολίασαν αρνητικά την κίνησή της ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία στο παρελθόν είχε… στραβώσει ολόκληρη κολόνα σε αντίστοιχη δική της φωτογραφία.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα