Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Μου ζητάνε να δείξω λίγο έλεος»

❱❱ Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλάει για τη δύστροπη σύζυγο και πεθερά που υποδύεται στη σειρά «Το σόι σου» και για το τι της λέει ο κόσμος στον δρόμοΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στον ρόλο της Αλεξάνδρας Τριανταφύλλου είναι ένας από τους λόγους για να παρακολουθεί κανείς τη δημοφιλή σειρά του Αlpha «Το σόι σου», κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ στις 21.00.

Η ηθοποιός, το βιογραφικό της οποίας είναι… φορτωμένο με κλασικά έργα και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, μιλά στην «Espresso» για τον ρόλο της δύστροπης πεθεράς και της καταπιεστικής μάνας που υποδύεται στο σίριαλ.

«Οι τηλεθεατές γελούν με την καρδιά τους, όταν με βλέπουν στον δρόμο. Μερικοί μού λένε “πάτα τους ακόμη περισσότερο στον λαιμό”, άλλοι μου λένε “μα πώς σε αντέχει ο άνδρας σου;” (σ.σ.: ο Παύλος Ορκόπουλος), ενώ κάποιοι άλλοι μου φωνάζουν “δείξε και λίγο έλεος”. Η Αλεξάνδρα είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος, γιατί διακωμωδεί την Ελληνίδα μάνα και πεθερά. Μπορεί η ηρωίδα μου να έχει μια ακραία συμπεριφορά, αλλά δεν γίνεται αντιπαθητική, γιατί έχει και μια ροζ πινελιά. Κατά βάση είναι συναισθηματική και αγαπά την οικογένειά της, αλλά με έναν τρόπο ανορθόδοξο» μας λέει και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πολύ πιθανό η σειρά να έχει και πέμπτη σεζόν!

«Ο κόσμος αναγνωρίζει στους ήρωες μέλη της οικογένειάς του και η επιτυχία της δεν είναι τυχαία. Ολοι οι συντελεστές, σκηνοθέτης, σεναριογράφοι, ηθοποιοί, τεχνικοί, εργάζονται με πολλή αγάπη πάνω σ’ αυτήν την τηλεοπτική δουλειά».

Οι ρόλοι στην οικογένεια

Τη ρωτάμε πώς βλέπει τη σημερινή ελληνική οικογένεια και η άποψή της είναι πέρα για πέρα εύστοχη! «Ο άνδρας κάνει δέκα δουλειές και η γυναίκα πέντε για να τα βγάλουν πέρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πλέον ρόλοι, έχουν μπερδευτεί για το ποιος θα κάνει τις δουλειές του σπιτιού ή ποιος θα προσέχει τα παιδιά. Πλέον όποιος γονέας προλάβει αυτός φροντίζει. Βέβαια, τον συναισθηματικό ομφάλιο λώρο με τη μάνα δύσκολα τον κόβει το Ελληνόπουλο. Εγώ δεν μπόρεσα πολύ εύκολα να διαχειριστώ την απώλεια της μάνας μου» εξομολογείται και αναπολεί τα κυριακάτικα τραπέζια της μαμάς:

«Από εκείνη θυμάμαι τα κυριακάτικα τραπέζια. Σ’ αυτό που τόσο εύστοχα έχει εστιάσει η σειρά. Η μητέρα μου περνούσε όλη της την αγάπη μέσα από το φαγητό. Πάντα τρώγαμε κρέας την Κυριακή, το οποίο ήταν νόστιμο και καλομαγειρεμένο. Ολη την εβδομάδα μπορεί να τρώγαμε όσπρια, ζυμαρικά, λαχανικά, αλλά την Κυριακή θα είχε κρέας. Πόσο έχουν αλλάξει οι διατροφικές συνήθειες; Σήμερα είναι πιο φτηνό να αγοράσεις κοτόπουλο από το να αγοράσεις ψάρια και χόρτα… (γέλια).
Αν και γεννήθηκα στο Παγκράτι, θυμάμαι ότι από τα παιδικά μου χρόνια μού έλειπε το να λέω στους συμμαθητές μου ότι κατάγομαι από χωριό.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...