Ο Γιώργος Λιάγκας στο Μεξικό και η Φαίη Σκορδά στη… Θεσσαλονίκη

❱❱ Η Φαίη Σκορδά στη βόρεια Ελλάδα, ο Γιώργος Λιάγκας στο Μεξικό. Εντελώς διαφορετικά πέρασαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας οι δύο πρώην σύζυγοι. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» ταξίδεψε με τους γιους της στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου μάλιστα έδωσε και το instagramικό στίγμα της το πρωί της Κυριακής.

Ο κριτής του «Dancing with the stars», από την άλλη μεριά, έκανε φέτος Κούλουμα στο Μεξικό. Αφορμή για αυτό το μακρινό ταξίδι του στάθηκε το γύρισμα ταξιδιωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, όπου ο ίδιος θα είναι καλεσμένος.

Οπως ενημέρωσε, μάλιστα, τους followers του, χρειάστηκαν περίπου 24 ώρες πτήσης μέχρι να φτάσει στον προορισμό του. Με το που πάτησε όμως το πόδι του στο Μεξικό, μπήκε αμέσως στον ρυθμό του Καρναβαλιού.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του ο παρουσιαστής ήταν μία που πόζαρε δίπλα σε έναν καλλιτέχνη του Μεξικού. «Κολλητάρια… Σαν να λέμε ο Αντώνης Ρέμος του Μεξικού!» σχολίασε γελώντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

«Το να ζω χωριστά με τον σύζυγό μου κάνει τα ραντεβού μας γιορτή»

Το μυστικό για έναν ακλόνητο έρωτα φαίνεται πως ανακάλυψε γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

«Επικές κωλοτούμπες» μετά τη διάψευση Μενεγάκη – Το καρφί του Γκουντάρα για τα δημοσιεύματα

Έντονη συζήτηση προκάλεσαν από χθες δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι...

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.