Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πήρε το «Χ-Factor» και φλερτάρει με Λιάγκα

❱❱ Στο Epsilon τα δικαιώματα του talent show, ενώ ετοιμάζει reality με Πρέλεβιτς και ΚαινούργιουΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ανω κάτω έχει γίνει το epsilon, καθώς λίγο πριν από την εκπνοή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ετοιμάζει νέες παραγωγές, προκειμένου να διεκδικήσει πιο δυναμικά κομμάτι από τη διαφημιστική πίτα και να… ρεφάρει πιθανές οικονομικές χασούρες έως το τέλος Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι πολύ το διάστημα που η διευθύντρια προγράμματος Αλκηστις Μαραγκουδάκη κατάφερε να πάρει τα πνευματικά δικαιώματα του talent show «X-Factor» και, όπως ακούγεται, οι συζητήσεις για τον παρουσιαστή και για την κριτική επιτροπή έχουν αρχίσει. Μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η νέα «σιδηρά κυρία» του καναλιού θα ήθελε για παρουσιαστή του σόου τον Γιώργο Λιάγκα. Εκείνος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον ΑΝΤ1, αλλά, όπως λέγεται, δεν είναι και απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους. Κι αυτό γιατί κόπηκε η εκπομπή του «Late night», ενώ έκανε 25% τηλεθέαση, και μετακινήθηκε στην κριτική επιτροπή του χορευτικού σόου «Dancing with the stars», που πιάνει 15% στους πίνακες τηλεθέασης. Το γεγονός, λοιπόν, ότι δεν αξιοποιείται από το κανάλι του όπως θα ήθελε τον έχει κάνει να προβληματίζεται σοβαρά, αναφέρει άνθρωπος από το στενό φιλικό του περιβάλλον. Την ίδια ώρα ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του νέου «X-Factor», που θα βγει on air από τη συχνότητα του epsilon, πιθανότατα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

«Ο έρωτας είναι τυφλός»

Ο τηλεοπτικός σταθμός ποντάρει και στα realities, γι’ αυτό σύντομα θα δούμε το «Love is blind» («Ο έρωτας είναι τυφλός»). Ενα dating show, στο οποίοι οι συμμετέχοντες καλούνται να βρουν την αγάπη με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η εκπομπή κλείνει ραντεβού σε μια γυναίκα με έξι άνδρες στο διάστημα μίας εβδομάδας! Υπάρχει, όμως, μια μικρή λεπτομέρεια: δεν θα μπορέσει να δει τα πρόσωπα των μνηστήρων προτού επιλέξει τον εκλεκτό της! Με τη χρήση της 4G τεχνολογίας, οι έξι άνδρες κυκλοφορούν φορώντας από μία κάμερα.

Το κορίτσι, λοιπόν, τους παρακολουθεί από προνομιακή θέση. Μπορεί να τους μιλήσει και να τους γνωρίσει μέσα από την καθημερινότητά τους και να ξεχωρίσει την πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Βλέποντας τα πάντα μέσα από τις κάμερες: από το τι τρώνε για πρωινό μέχρι πώς περνούν μια μέρα στη δουλειά τους και τι κάνουν με τους φίλους και τις οικογένειές τους. Αποκτά έτσι μία εικόνα για όλες τις πτυχές της ζωής τους. Για την παρουσίαση του εν λόγω πρότζεκτ θεωρείται επικρατέστερη η Αννα Πρέλεβιτς.

Τέλος, φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να γίνεται η πρώτη παίκτρια του reality δεν ισχύουν. Δηλαδή δεν θα δούμε την ξανθιά παρουσιάστρια να ψάχνει σύντροφο μέσα από το «Love is blind». Αντ’ αυτού, τις επόμενες μέρες η Κατερίνα (και για μία εβδομάδα) θα δείχνει στους τηλεθεατές μέσα από την καθημερινή εκπομπή της «Φτιάξε καφέ… να στα πω» ποια θα είναι η δομή του νέου reality, παρουσιάζοντάς βιωματικά τον τρόπο που θα γνωρίζει κάθε παίκτρια την καθημερινότητα των υποψήφιων συντρόφων της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...