Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Big boss η Μελάνια!

❱❱ Αναταράξεις στον Λευκό Οίκο από νέο βιβλίοΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Μπορεί να μην είναι εκείνη που κάθεται στο Οβάλ Γραφείο, όμως η Μελάνια Τραμπ φέρεται ότι κάνει εξίσου καλή δουλειά στη διοίκηση του Λευκού Οίκου και από τα «παρασκήνια», σύμφωνα τουλάχιστον με ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει αναταράξεις στην κυβέρνηση Τραμπ.
Ο Ρόναλντ Κέσλερ, συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο «Ο Λευκός Οίκος του Τραμπ: Αλλάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού», χαρακτηρίζει την πρώτη κυρία των ΗΠΑ «μια πολύ ισχυρή δύναμη του παρασκηνίου», χάρη στην επιμονή της οποίας ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε πρόεδρος.

Υποψηφιότητα

«Τον έπεισε να βάλει υποψηφιότητα. Εκείνος ήταν πολύ διστακτικός ως προς το να κατέβει υποψήφιος και εκείνη του είπε ότι πρέπει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Αυτό κι έγινε και έφτασε ως τις εκλογές» δήλωσε ο Κέσλερ σε συνέντευξή του στο CNN, δίνοντας μια πρώτη γεύση όσων αναφέρει στις σελίδες του βιβλίου του. «Πέρα από αυτό, διαφωνεί μαζί του. Παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου και μπορεί να διαφωνήσει μαζί του. Η κρίση της είναι εντυπωσιακή» πρόσθεσε.

Ο πρώην δημοσιογράφος της «Washington Post» αποκάλυψε μάλιστα ότι την ίδια άποψη για τη Μελάνια Τραμπ είχε και ο πρώην υπουργός Τύπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ. «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος αναγνωρίζει πλήρως πόση επιρροή ασκεί και πόσο προσγειωμένη αίσθηση της πολιτικής έχει» επεσήμανε ότι του είχε πει κάποτε ο ίδιος ο Σπάισερ.

Το βιβλίο, το οποίο βασίζεται σε πολύωρες συνεντεύξεις του Κέσλερ με υψηλόβαθμα στελέχη της Δυτικής Πτέρυγας αλλά και με τον ίδιο τον πρόεδρο, αποκαλύπτει, επίσης, ότι ο Τραμπ καταλαβαίνει πως τόσο η Ιβάνκα Τραμπ όσο και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ αποτελούν «προβλήματα», καθώς στερούνται τις βασικές γνώσεις για τη λειτουργία της κυβέρνησης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα