Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η Απέργη «υπνώτισε» mentalist

❱❱ Εντονο φλερτ ανάμεσα στη sexy τραγουδίστρια και στον 28χρονο ψυχολόγο Κωνσταντίνο Ρωμανό – ΖησιμόπουλοΓοητευτικός mentalist «υπνωτίστηκε» από την ομορφιά, το κορμί και τη φωνή της Θωμαής Απέργη! Ο 28χρονος ψυχολόγος και life coacher Κωνσταντίνος Ρωμανός – Ζησιμόπουλος λέγεται πως είναι «μαγεμένος» με τη γνωστή τραγουδίστρια και τους τελευταίους δύο μήνες οι δυο τους φλερτάρουν… εντόνως!

Τον περασμένο χειμώνα ο νεαρός άνδρας είχε κάνει στέκι του το κέντρο διασκέδασης όπου εμφανιζόταν η Απέργη, απολαμβάνοντας μόνος ή και με παρέα το πρόγραμμά της.

Ο βραβευμένος το 2014 από την IMS (International Magicians Society) με τον τίτλο «Mentalist της Ευρώπης» φαίνεται πως «δάγκωσε τη λαμαρίνα» με… καθυστέρηση, αφού η γνωριμία του με τη σέξι καλλιτέχνιδα μετράει αρκετά χρόνια. Μάλιστα, εκείνη είχε παρουσιάσει το πρώτο βιβλίο του, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην «Espresso». Ισως τότε το timing δεν ήταν το σωστό για να έρθουν κοντά, σε αντίθεση με σήμερα που ο υπνωτιστής και η σέξι αοιδός είναι αχώριστοι.

Νέα αρχή μετά τον χωρισμό

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Σπύρο Κούβελο -γιο του Ισίδωρου Κούβελου, συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη- η Θωμαή Απέργη φαίνεται έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή στα προσωπικά της. Ο γοητευτικός και ταλαντούχος Κωνσταντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο. Σπούδασε business studies και στη συνέχεια ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Τσίτσεστερ στην Αγγλία.

Κατόπιν απέκτησε μεταπτυχιακή πιστοποίηση στην κλινική ύπνωση από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου και πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο «Περπάτησε μαζί μου στο νερό». Με τηλεοπτικές εμφανίσεις σε ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και «Τα καρντάσιανς», δίνει εντυπωσιακές παραστάσεις, αφήνοντας το κοινό του άναυδο με τις δεξιότητες και τα τρικ του!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα