Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

«Πριβέ» μνημόσυνο από τη χήρα του Ψάλτη!

❱❱ Ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς στη δεύτερη τελετή! «Θέλω να κλάψω τον άνδρα μου χωρίς αυτό να πάρει δημοσιότητα», είπε η ΧριστίναΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών τελέστηκε το Σάββατο το δεύτερο (!) μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, αυτή τη φορά από τη χήρα του Χριστίνα Φιτσάκη. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο είχε γίνει την περασμένη Δευτέρα από την κόρη του Μαρία, στο οποίο δεν είχε προσκληθεί η Χριστίνα, όπως πρώτη η «Espresso» είχε φέρει στη δημοσιότητα.

Η επιμνημόσυνη δέηση εψάλη στο Νεκροταφείο Ζωγράφου και ύστερα από επιθυμία της συζύγου του αείμνηστου κωμικού μας παρόντες ήταν μόνο λίγοι φίλοι και η οικογένειά της.

Φορώντας ακόμη τα μαύρα και φανερά συγκινημένη, η Χριστίνα πέρασε την πόρτα του κοιμητηρίου λίγο πριν από τις 2.30 το μεσημέρι έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της, μια οικογενειακή φίλη με την κόρη της και τη σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων Μαίρη Βιντιάδου επί χρόνια φίλη του ζευγαριού, καθώς δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα σε μια τόσο προσωπική στιγμή. Θέλησε να την κρατήσει μακριά από τα φλας των φωτογράφων και τις τηλεοπτικές κάμερες, και να τη ζήσει χωρίς τυμπανοκρουσίες! Επιθυμία της ήταν να κλάψει τον άντρα της χωρίς αυτό να πάρει δημοσιότητα, όπως είπε σε πολύ δικούς της ανθρώπους. Στο μνήμα του αξέχαστου ηθοποιού τις περίμεναν ο θεατρικός επιχειρηματίας και κουμπάρος του ζευγαριού Μάρκος Τάγαρης, ο Θοδωρής Τρανούλης, ο Βασίλης Ζωνόρος και ελάχιστοι θαυμαστές που είχαν ενημερωθεί και βρίσκονταν εκεί με λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια. Στη συνέχεια όλοι μαζί κατευθύνθηκαν σε μία από τις παρακείμενες στο νεκροταφείο καφετέριες, όπου ήπιαν –ως είθισται– έναν καφέ και μοιράστηκαν τα κόλλυβα που είχαν φτιαχτεί στη μνήμη του Στάθη Ψάλτη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα είναι πολλοί αυτοί που έχουν πλησιάσει τη χήρα του κορυφαίου πρωταγωνιστή μας για μία συνέντευξη, για μία δήλωση, ωστόσο εκείνη αρνείται πεισματικά να μιλήσει και με ευγενικό τρόπο αποφεύγει οποιαδήποτε πρόσκληση.

Η Μαρία με τα παιδιά της μπροστά στο γκράφιτι-φόρο τιμής στον πατέρα της

Ανήμερα της επετείου του ενός χρόνου από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη η κόρη του Μαρία τίμησε τη μνήμη του με έναν διαφορετικό τρόπο.

Πήρε τα δύο παιδιά της και πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου λίγες μέρες μετά την απώλεια του κορυφαίου πρωταγωνιστή μας ο street artist με το ψευδώνυμο «Πλάτων» δημιούργησε ένα εντυπωσιακό γκράφιτι-φόρο τιμής στον Στάθη Ψάλτη.

Εκεί, λοιπόν, βρέθηκε η Μαρία Ψάλτη με τις κόρες της να κοιτούν τον άνθρωπό τους, ο οποίος με το χαρακτηριστικό στιλ του και τα γυαλιά ηλίου του, με ένα γλυκό μειδίαμα, δίνει ζωή στον δρόμο μέσα από τα μάτια του καλλιτέχνη. Νωρίτερα, την περασμένη Δευτέρα, η μοναχοκόρη του αξέχαστου ηθοποιού πήγε στο μνήμα του με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια και με τη μητέρα της και πρώτη σύζυγο του Στάθη Ψάλτη, Κάτια Κυβέλου, τέλεσε το δικό της μνημόσυνο, επιβεβαιώνοντας την «Espresso» ότι η σχέση της με τη χήρα του μπαμπά της είναι… ανύπαρκτη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα