Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο

❱❱ Χρανιώτης και Ιωαννίδης γυρίζουν αύριο στο «Survivor» με αφορμή την ένωση των ομάδων Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ενωση ομάδων αύριο στο «Survivor»! Η στιγμή που όλοι οι παίκτες αλλά και οι τηλεθεατές περίμεναν έφτασε! Αύριο, λοιπόν, στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο θα στηθεί το ξέφρενο πάρτι που είχαμε δει και πέρυσι, για την ένωση των «Διασήμων» κα των «Μαχητών».

Σε μία από τις μαγευτικές παραλίες του νησιού, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί θα στήσει και φέτος το ιδανικό σκηνικό για ένα πάρτι που θα θυμούνται τόσο οι παίκτες που έχουν απομείνει να αγωνίζονται όσο και το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί φανατικά το reality. Επίσης, κρατώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πέρυσι, στο γλέντι θα φέρει και τους Γιώργο Χρανιώτη και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, οι οποίοι ήδη βρίσκονται στο νησί.

Οπως πολύ καλά θυμούνται οι fans του περσινού κύκλου του «Survivor», ο Χρανιώτης ήταν αυτός που είχε κερδίσει στο καραόκε της περσινής ένωσης των δύο ομάδων και το έπαθλό του ήταν να παρευρεθεί και στη φετινή ένωση «Διασήμων» και «Μαχητών». Ωστόσο, επειδή και ο Μάριος ήταν εξαιρετικός στο καραόκε, με παρότρυνση του ηθοποιού -που ήταν ο νικητής, αλλά τραγουδά και σε μπάντα, οπότε τήρησε το fair play-, η παραγωγή αποφάσισε να κερδίσουν και οι δύο ένα ταξίδι στον Αγιο Δομίνικο για να γνωρίσουν τους καινούργιους παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, οι δύο πρώην survivors δεν θα πλησιάσουν στις παραλίες των «Διασήμων» και των «Μαχητών», αφού είναι απαράβατος όρος της παραγωγής.

Νέες δοκιμασίες

Επίσης, ακόμα κι αν το επιθυμούν πολύ, δεν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν έστω και για λίγο τη δράση, την ένταση και την αγωνία των αγωνισμάτων και να δοκιμάσουν τα νέα παιχνίδια, καθώς κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα μείνουν στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου διαμένουν ο Σάκης Τανιμανίδης και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής, και θα εμφανιστούν μόνο στη μεγάλη γιορτή, διασκεδάζοντας με τους υπόλοιπους φετινούς συμμετέχοντες. Μαζί με τους περσινούς παίκτες στον Αγιο Δομίνικο ταξίδεψε και ο Ακης Δείξιμος. Ο τραγουδιστής, μετά την περσινή εμφάνισή του στο reality, κέρδισε παραγωγή, κοινό και παίκτες, και έτσι αποφασίστηκε να είναι εκείνος που θα ντύσει και φέτος μουσικά τη μεγάλη βραδιά.

Για τον λόγο αυτόν, έχοντας συντροφιά την μπάντα του, ταξίδεψε στο εξωτικό μέρος και, αφού τις προηγούμενες μέρες έκανε το καθιερωμένο sound check, περιμένει τη μεγάλη βραδιά.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης θα διασκεδάσει τους παίκτες, τους τεχνικούς και τους ανθρώπους της παραγωγής του «Survivor» με αγαπημένες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Από την άλλη, ο Σάκης Τανιμανίδης ως παρουσιαστής θα δώσει το σύνθημα για την έναρξη της βραδιάς, που θα σημάνει την… κατάργηση των ομάδων.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...