Στο σφυρί διαμέρισμα του Μr Lak!

❱❱ Η πρεμιέρα (την Παρασκευή) των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών περιλαμβάνει και ακίνητο 151 τ.μ. του σχεδιαστή στην Αγία ΠαρασκευήΤελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες για τον Λάκη Γαβαλά, καθώς την Παρασκευή κάνουν πρεμιέρα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη στην Εφορία με τα ακίνητα, του γνωστού σχεδιαστή να βρίσκονται στην πρώτη θέση της λίστας του καταλόγου.

Σύμφωνα με τα προγράμματα πλειστηριασμών που δημοσιεύονται μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade.gr), από τις 27 Απριλίου θα ξεκινήσουν πλειστηριασμοί ακινήτων με ηλεκτρονικό τρόπο, ενώ όλοι οι πλειστηριασμοί από την 1η Μαΐου και μετά θα πρέπει να γίνονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά.

Η τιμή πρώτης προσφοράς για τα ακίνητα δεν θα είναι πλέον η αντικειμενική αξία, αλλά η εμπορική τιμή.

Αυτό σημαίνει ότι πολλά ακίνητα θα βγαίνουν στο σφυρί σε χαμηλές τιμές, αφού η κατάρρευση της κτηματαγοράς και της οικοδομής στα χρόνια της κρίσης έχει προσγειώσει τις τιμές των ακινήτων και ειδικά των παλαιών κατοικιών άνω των 20 ετών.

Η λίστα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών περιλαμβάνει 13 ακίνητα, μεταξύ των οποίων και διαμέρισμα 151 τετραγωνικών στην Αγία Παρασκευή Αττικής με τιμή εκκίνησης 187.091ευρώ, το οποίο ανήκει στον σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά. Να σημειωθεί ότι τα ακίνητα εκπλειστηριάζονται πλέον με τιμή εκκίνησης την εμπορική αξία. Μεταξύ των ακινήτων που βγαίνουν στο σφυρί ξεχωρίζουν τα εξής:

1 Διαμέρισμα (δώμα) δ’ ορόφου 12 τ.μ. στην Αγία Παρασκευή με τιμή πρώτης προσφοράς στα 9.000 ευρώ.

2 Μεζονέτα 130 τ.μ. Πάρου και Τσακάλωφ στον Δήμο Βάρης με τρία πάρκινγκ και τιμή πρώτης προσφοράς 246.000 ευρώ.

3 Οικόπεδο στα Καλύβια Αττικής 800 τ.μ. με κτίσματα 480 τ.μ. και τιμή πρώτης προσφοράς 599.000 ευρώ.

4 Οικόπεδο 113,49 τ.μ. στην περιοχή του Ψυρρή με τιμή πρώτης προσφοράς 210.000 ευρώ.

5 Βιομηχανικό κτίριο 5.094,60 τ.μ. σε αγροτεμάχιο 27.453 τ.μ. στον Δήμο Αυλώνας. Τιμή πρώτης προσφοράς 982.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα της ΑΑΔΕ περιλαμβάνει περίπου 17.000 πλειστηριασμούς για το 2018, στόχος που φαίνεται δύσκολο να υλοποιηθεί.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ