Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Απίστευτη επίθεση της Εύης Βατίδου σε δημοσιογράφους λόγω Κούγια

❱❱ «Τι τηλέφωνο έχει το 100;» να πάρω να καταγγείλω την απίστευτη επίθεση της Εύης Βατίδου στους δημοσιογράφους! Η πρώην κυρία Κούγια εμφανίστηκε σε κοσμικό event και έκανε δηλώσεις στις κάμερες, που όμως πήραν απροσδόκητη τροπή.

Οταν άρχισαν οι ρεπόρτερ να της λένε για όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στην Τατιάνα Στεφανίδου την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τα παιδιά τους, εκείνη αντέδρασε. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Ασε με την περασμένη εβδομάδα πάλι… Σήμερα ζούμε… Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα γράψω βιβλίο» είπε.

Οι δημοσιογράφοι, όμως, επέμειναν, με την αντίδρασή της να προκαλεί έντονη έκπληξη σε όλους. «Δεν ξέρω τι μου λες, δεν τα βλέπω εγώ αυτά… Με το ζόρι να απαντήσω σε κάτι που δεν θέλω… Γιατί, στην τελική, η δική μου ζωή να είναι προς πώληση και να βγάζετε εσείς λεφτά» σχολίασε και συνέχισε: «Ολο εμένα παίζετε και τους διάφορους. Δεν βγάζετε λεφτά; Κι εσύ πληρώνεσαι και όλοι πληρώνονται. Τα social media είναι δικά μου, τα κανάλια δεν είναι» είπε. Αυτό ήταν! Μόλις άκουσαν τις δηλώσεις της οι συντελεστές του «Πρωινού», τη… στόλισαν κανονικά! «Να ’σαι καλά, βρε Εύη μου, που θα μπει το μερομάκατο και σήμερα» ξεκίνησε ο Κώστας Τσουρός και συμπλήρωσε ο Θέμης Γεωργαντάς: «Κάθε φορά που θα λες τη λέξη “Βατίδου” θα μπαίνει ένα 5ευρο».

Η Σοφία Τουντούρη επενέβη σοβαρή. «Μην κάνετε πλάκα, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Υπάρχει πρόβλημα εδώ. Θλίβομαι με αυτές τις δηλώσεις, με αυτό το ύφος, με αυτή την αγένεια στους συναδέλφους» είπε, ενώ ο Τσουρός συμπλήρωσε: «Εγώ θυμάμαι ότι την Εύη Βατίδου είχαμε να την παίξουμε από τότε που δεν ήξερε να πάρει το “100”»!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα