Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Ο Λυκουρέζος πουλά τη βίλα όπου «έσβησε» η Ζωίτσα!

❱❱ Η πολυτελής μεζονέτα του Πόρτο Ράφτη έχει σε κάθε γωνιά της τη σφραγίδα της μεγάλης σταρΑγοραστή ψάχνει η βίλα όπου η Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή, οκτώ μήνες πριν! Την απόφαση να βάλει πωλητήριο στην υπέροχη ολόλευκη μεζονέτα 498 τετραγωνικών μέτρων στο Πόρτο Ράφτη, όπου η αγαπημένη ηθοποιός έζησε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο για περισσότερα από 15 χρόνια, πήρε ο ίδιος ο ποινικολόγος, αφού, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, αυτό το σπίτι χωρίς τη Ζωή είναι πια άδειο και κάθε γωνιά του είναι και μια ανάμνηση που τον πονά. 

likourezos 2

«Μετά τον θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένα να μένω στο Πόρτο Ράφτη. Το Πόρτο Ράφτη όπου ζούσαμε τα τελευταία 15-20 χρόνια ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Επειτα από τόσα χρόνια συμβίωσης δεν μπορούσα να την εγκαταλείψω» είχε πει σε συνέντευξή του μετά τον χαμό της συζύγου του, ενώ είχε αναφερθεί και στην αισθητική του χώρου λέγοντας χαρακτηριστικά πως καθετί εκεί μέσα απέπνεε την αισθητική της αγαπημένης ηθοποιού.

«Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη το είχε φτιάξει εκείνη. Καθετί ήταν από εκείνη. Το τασάκι, το βάζο, όλα ήταν επιλογή της, ακόμα και η θέση που είχε καθένα. Μετά την απουσία της το σπίτι ήταν άδειο για μένα. Το σκέφτηκα, ήθελα να ωριμάσει μέσα μου αυτή η σκέψη για να μπορέσω να φύγω. Ενα σπίτι κενό ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Συναισθηματικά δεν μπορούσα να συμφιλιωθώ με αυτό το κενό. Ιδίως το δωμάτιό μας, η κρεβατοκάμαρά μας στο Πόρτο Ράφτη, ήταν πια τόσο άδεια» είχε δηλώσει λίγες μέρες αφότου μετακόμισε πάλι στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

r3 0

Την πώληση της μεζονέτας έχει αναλάβει γνωστό μεσιτικό γραφείο των Αθηνών και οι φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων διατίθενται στο διαδίκτυο, στο site a-katoikia.gr, προκειμένου να ενημερωθεί κάθε υποψήφιος αγοραστής. Η εντυπωσιακή μεζονέτα, που φιλοξενείται στον οικισμό Απολλώνιον, διαθέτει ιδιωτική πισίνα εντός ιδιωτικού χώρου, καθιστικό με πρόσβαση σε βεράντα, τραπεζαρία με πρόσβαση στον κήπο, κουζίνα ανεξάρτητη, μία master κρεβατοκάμαρα με φανταστική θέα που περιλαμβάνει ανοιχτό λουτρό με jacuzzi, δωμάτιο γκαρνταρόμπας και υπερυψωμένο χώρο γραφείου, ενώ στο δεύτερο επίπεδο της μεζονέτας, με πρόσβαση και θέα στην πισίνα, βρίσκονται ακόμα δύο master υπνοδωμάτια και δύο ξενώνες.

Παροχές και κοινόχρηστοι χώροι

Διαβάζοντας κανείς την αγγελία, εντυπωσιάζεται και από τις παροχές, καθώς εκτός από τα… αυτονόητα -θέσεις στάθμευσης (στεγασμένες), αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός- το συγκρότημα κατοικιών Απολλώνιον στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνος, που είναι στην ουσία ένας μικρός λόφος, παρέχει 24ωρη φύλαξη, εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, δύο κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά, εκκλησία.

Φυσικά, στην αγγελία δεν αναφέρεται η τιμή πώλησης, αφού αυτή θα συζητηθεί κατ’ ιδίαν, «κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΤΟ ROLEX ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ ΚΑΙ Η… ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

likourezos 3

Την ώρα που η λευκή βίλα, της οποίας κάθε γωνιά θύμιζε τη Ζωή Λάσκαρη, είναι προς πώληση, το φως της δημοσιότητας είδε το πανάκριβο δώρο που έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στη Νατάσα Καλογρίδη, με την οποία είναι και γείτονες, αφού μένουν στην ίδια πολυκατοικία.

«Στις Μαλδίβες τής καθάριζε τον αστακό, της γέμιζε το ποτήρι, ήθελε να είναι συνέχεια μαζί της στο δωμάτιο. Στην ονομαστική της εορτή τής έκανε δώρο ένα Rolex» αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο «Down Town» και πρόσθεσε: «Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιον τρόπο, η Νατάσα ήταν μια τονωτική ένεση για τον Αλέξανδρο από την κατάθλιψη που πέρασε το φθινόπωρο από τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής. Του έδωσε νέα προοπτική στα πράγματα».

Το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού μιλά για έναν κεραυνοβόλο έρωτα που οδήγησε σε ένα μαγευτικό ταξίδι για δύο στις Μαλδίβες και ακόμα ένα στη Βενετία και στα ρομαντικά ραντεβού στο Κολωνάκι. Από τις 8 Μαρτίου, όταν οι δυο τους ήρθαν κοντά, μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...