23χρονος σε σώμα μωρού!

❱❱ Ινδός πάσχει από σπάνια γενετική ασθένεια και οι γείτονες θεωρούν ότι πρόκειται για κάποια θεότηταΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Οι γονείς του έσπευσαν να τον ξεφορτωθούν, οι συγχωριανοί του τον θεωρούν μετενσάρκωση κάποιου θεού, ο ίδιος όμως βιώνει το μαρτύριο να είναι ένας άνδρας που είναι παγιδευμένος στο σώμα μωρού.

Ο 23χρονος Μάνπριτ Σινγκ από την Ινδία πάσχει από μια μυστηριώδη πάθηση, εξαιτίας της οποίας η ανάπτυξή του διακόπηκε στο πρώτο έτος, πριν καλά καλά μάθει να περπατάει ή να μιλάει.

Τώρα ο Μάνπριτ, ο οποίος ζυγίζει μόλις 5 κιλά, μπορεί να προφέρει ελάχιστες λέξεις και συνεννοείται κυρίως μέσω χειρονομιών, έχει όμως πλήρη αντίληψη. Εκφράζει τα συναισθήματά του χαμογελώντας, κλαίγοντας ή ουρλιάζοντας και, για να μετακινηθεί, τον κουβαλούν στην αγκαλιά τους ο θείος του Καρανβίρ Σινγκ και η θεία του Λακγουίντερ Κάουρ που τον μεγαλώνουν σαν παιδί τους.

sei 9187648

Οι γονείς του 23χρονου, όταν διαπίστωσαν το πρόβλημά του, υποστήριξαν ότι δεν μπορούσαν να τον θρέψουν και τον έστειλαν 110 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους, στη Μάνσα, στον θείο του στο Χισάρ. Οι ίδιοι συνέχισαν να μεγαλώνουν τα άλλα δύο παιδιά τους που αναπτύσσονταν χωρίς προβλήματα.

Ιατρικές εξετάσεις

Οι γείτονες του Μάνπριτ είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για κάποια θεότητα που ήρθε να ζήσει στη Γη. Οι θείοι του, από την άλλη, προσπαθούν να ανακαλύψουν την αιτία του προβλήματος, δεν έχουν όμως χρήματα για να τον υποβάλουν στις πανάκριβες για τα οικονομικά δεδομένα της Ινδίας ιατρικές εξετάσεις.

Οι ντόπιοι γιατροί υποπτεύονται ότι πάσχει από το σύνδρομο Λάρον, μια σπάνια γενετική ασθένεια, κατά την οποία η έλλειψη της αυξητικής ορμόνης IGF-1 οδηγεί στην πρόωρη διακοπή της ανάπτυξης. Για να το διαπιστώσουν με βεβαιότητα, όμως, ο 23χρονος πρέπει να υποβληθεί σε διαγνωστικές εξετάσεις που κοστίζουν μια περιουσία με βάση τον μέσο μισθό στη χώρα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ