Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Κορίτσι μου, τίποτα δεν ένιωσες;

❱❱ Δριμύ «κατηγορώ» της Νένας Χρονοπούλου για την 22χρονη που πέταξε το νεογέννητο βρέφος της από το μπαλκόνιΞεχειλίζει από οργή η Νένα Χρονοπούλου για την πράξη της 22χρονης παιδοκτόνου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Με ένα… σκληρό κείμενο στο blog της, το οποίο τιτλοφορεί «Κορίτσι μου, τίποτα δεν ένιωσες όταν το αντίκρισες;», η ηθοποιός χαρακτηρίζει την 22χρονη «φόνισσα»! 

«Τίποτα δεν της μαλάκωσε την ψυχή; Ούτε καν το κλάμα του; Και μετά πώς κοιμόταν; Ησυχη και ξαλαφρωμένη από το βάρος; Πώς θα ξαναδεί τη μητέρα της στα μάτια, που φεύγοντας για τη δουλειά άφησε την κόρη της στο σπίτι και γυρνώντας πίσω αντίκρισε μία ψυχρή και στυγνή “φόνισσα”» έγραψε η γυναίκα που μεγαλώνει με περίσσια αγάπη ένα παιδί με ειδικές ικανότητες και πρόσθεσε: «Ας το άφηνε έξω από μια πόρτα, ας πήγαινε σε ένα νοσοκομείο, θα έβρισκε την άκρη. Ας έτρωγε και μια σφαλιάρα από τη μάνα της και τον πατέρα της. (…) Εσύ, κορίτσι μου, πώς θα ζήσεις πια; Πώς θα αντικρίζεις μωρά να μπαμπαλίζουν, να φωνάζουν μαμά, να απλώνουν τα χεράκια τους για μία αγκαλιά; Πώς θα ακούσεις μωρουδίστικο κλάμα χωρίς να κάνεις αυτόματα τον συνειρμό του κλάματος του δικού σου μωρού όταν το πετούσες από το μπαλκόνι; Πώς θα αντικρίζεις έγκυο γυναίκα;» κατέληξε η Νένα Χρονοπούλου.

Οσον αφορά την 22χρονη η οποία πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, αφήνοντάς το να πεθάνει, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν πως έπρεπε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ! 

Η νεαρή φοιτήτρια απολογήθηκε για την αποτρόπαια πράξη της μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν έως χθες με χαμηλό αιματοκρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί και ότι ευελπιστούσε πως θα μπορούσε να το μεγαλώσει μόνη της. 

Υπεράσπιση

Μετά το τέλος της απολογίας της αφέθηκε ελεύθερη με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υπό τον όρο να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, ενώ της επιβλήθηκε και εγγύηση 5.000 ευρώ. 

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Δικαιοσύνης. Εκ του αποτελέσματος θεωρούμε ότι η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήσαμε έγινε αποδεκτή τόσο από τους δικαστικούς λειτουργούς όσο και από τους ειδικούς ιατρούς του νοσοκομείου, που ζήτησαν η 22χρονη να μεταφερθεί σε ειδική κλινική για ψυχολογική υποστήριξη» δήλωσε ο συνήγορος της φοιτήτριας Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...