Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Που χάθηκε η Ελενα Ιορδανοπούλου

❱❱ Από την εκπομπή «Πρωινός καφές» με την Κορομηλά στους τηλεοπτικούς καύσωνες στο πλατό του ΑΝΤ1
❱❱ Η συμμετοχή της σε ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου,  τα… κροσέ και το πάθος για PlayStation
Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε μπροστά από τον φακό η Ελενα Ιορδανοπούλου έκλεψε τις εντυπώσεις. Αρχικά στον «Πρωινό καφέ» της Ρούλας Κορομηλά, έχοντας την ευθύνη διάφορων ενοτήτων της εκπομπής, και στη συνέχεια ως το κορίτσι του καιρού, πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Τα τελευταία επτά χρόνια η όμορφη Θεσσαλονικιά εργάζεται ως υπεύθυνη διοικητικής οργάνωσης σε εξειδικευμένη οδοντιατρική κλινική των Αθηνών. «Είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου μέχρι τώρα» δηλώνει στην «Espresso».

Αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο, η γλυκιά Ελενα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της στην τηλεόραση και ύστερα από δοκιμαστικό που έκανε βρέθηκε στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά παρουσιάζοντας θέματα μόδας, μαγειρικής, αλλά και γυμναστικής. Η συνέχεια τη βρήκε να μαθητεύει δίπλα στον μετεωρολόγο Σπύρο Λινάρδο και με τις οδηγίες του έγινε το 1995 ένα από τα πρώτα weather girls στην Ελλάδα, για να ακολουθήσουν πολλά άλλα στα υπόλοιπα κανάλια.

Σε αυτό το πόστο η Ελενα έμεινε έως το 2008, κάνοντας παράλληλα με το δελτίο και ζωντανές συνδέσεις με την εκπομπή της Ρούλας. Την ίδια ώρα, αρθρογραφούσε στα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου. Τον Ιούνιο του 2009 εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα, όπου παρέμεινε έως την αλλαγή καθεστώτος, το 2011.

Παρελθόν η TV

Από τότε έως σήμερα εργάζεται στην εξειδικευμένη οδοντιατρική κλινική Specialized Dentistry of Athens, αλλάζοντας εντελώς επαγγελματικό προσανατολισμό και δηλώνοντας με ειλικρίνεια ότι η τηλεόραση δεν της λείπει καθόλου. «Εχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εμένα» μας λέει και προσθέτει: «Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να αλλάξω επαγγελματική ρότα, γιατί μου αρέσουν πολύ τα ιατρικά και κατ’ επέκταση και τα οδοντιατρικά επαγγέλματα. Πάντα ενημερωνόμουν σχετικά, όχι όμως ότι είχα βλέψεις να ακολουθήσω αυτόν τον κλάδο. Οταν μου έγινε η πρόταση, όχι απλώς την αποδέχτηκα, θεωρώ ότι είναι η πιο σοφή επιλογή μου μέχρι τώρα».

Τώρα πια, η Ελενα βλέπει τηλεόραση όταν της το επιτρέπει το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά της. Ζει στη Νέα Φιλοθέη με τον σύντροφό της, με τον οποίο ζουν σαν παντρεμένοι. Από την κουβέντα μας συμπεραίνουμε ότι δεν είναι υπέρ του θεσμού του γάμου και με τη φράση «είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή» βάζουμε τελεία στο θέμα «προσωπικά»!

Στην καθημερινότητά της οδηγεί ένα trendy αυτοκίνητο πόλης, είναι λάτρις του φαγητού και δεν πίνει παρά μόνο «νεράκι της βρύσης», όπως λέει χαρακτηριστικά. «Με την ίδια ευκολία που θα φάω γεμιστά, θα φάω και fast food, παγωτό ή κινέζικο. Εκτός από σούσι. Είναι απόλαυση το φαγητό, το εκτιμάω» τονίζει.

Δυναμική

Ενώ η εξωτερική της εμφάνιση παραπέμπει σε μια πολύ όμορφη και chic γυναίκα, η Ελενα κρύβει μέσα της ένα… αγοροκόριτσο! «Είμαι φαν του ποδοσφαίρου και του Champions League. Επαιζα ποδόσφαιρο σε ανδρική ομάδα και είμαι λάτρις του αθλήματος» μας λέει και συμπληρώνει: «Μου αρέσουν τα ανδρικά αθλήματα. Για να καταλάβεις, ουδέποτε ακολούθησα τη μόδα της εποχής, να κάνω δηλαδή pilates. Συνεχίζω με πυγμαχία, που είναι ανδρικό σπορ».

Φυσικά, αναφέρεται και στη θηλυκή της πλευρά. «Μου αρέσει να είμαι κοκέτα. Τα τακούνια, τα ταγέρ και το βάψιμο. Δίνω πολλή σημασία στην εξωτερική μου εικόνα» μας λέει και αμέσως μετά συμπληρώνει χαριτολογώντας: «Μάλλον είμαι διχασμένη προσωπικότητα, αφού λατρεύω να φοράω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια. Είμαι σε ανδρική ομάδα και παίζω σκληρά, σαν άνδρας, όμως τώρα, λόγω έλλειψης χρόνου και κάποιων τραυματισμών στο γόνατο, απέχω για λίγο».

Μεγάλη αγάπη της, εκτός από τη στρογγυλή θεά, είναι επίσης τα video games και οι παιχνιδομηχανές. «Εχω λιώσει το PlayStation. Από πιτσιρίκα είχα μανία με τα video games και τώρα με το PlayStation έχω πάθει… παροξυσμό. Το βλέπω και ως άσκηση για το Αλτσχάιμερ (γέλια) με τα παιχνίδια στρατηγικής. Για να μην πω για το Pro, το οποίο λατρεύω, λόγω του ποδοσφαίρου, και το έχω τερματίσει!».

Aλλωστε, στο πλούσιο βιογραφικό της, μεταξύ άλλων, έχει και τον τίτλο της συντάκτριας στην official ηλεκτρονική έκδοση του PlayStation Magazine, μέσα από το οποίο ενημέρωνε το κοινό για τα παιχνίδια που κυκλοφορούσαν -αλλά και γι’ αυτά που θα έπρεπε να περιμένουν-, τα οποία δοκίμαζε πρώτη, «γράφοντας» ατέλειωτες ώρες μπροστά στην οθόνη!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...