Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Πατούλη guest στους «Μήτσους» του Λαζόπουλου!

❱❱ Το Σάββατο επί της μικρής οθόνης όσα έγιναν στο πλατό ανάμεσα στη νέα «πρωταγωνίστρια» και τον ΛαζόπουλοΗ Μαρίνα Πατούλη guest star στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους»! Μετά το πρόσφατο επεισόδιο της σατιρικής σειράς στο οποίο η Σοφία Φιλιππίδου υποδύθηκε μια φιλόλογο που ήθελε να μοιάσει στη λαμπερή σύζυγο του δημάρχου Αμαρουσίου και επισκέφτηκε το κομμωτήριο του Ντίμη γι’ αυτό τον σκοπό, ο Λάκης Λαζόπουλος επικοινώνησε με την κυρία Πατούλη και την κάλεσε να κάνει ένα πέρασμα από το επεισόδιο της σατιρικής σειράς, το οποίο θα προβληθεί αυτό το Σάββατο. 

f2

«Μοναδική εμπειρία η επίσκεψή μου στο κομμωτήριο του Ντίμη! Ευχαριστώ τον αριστοφανικό Λάκη Λαζόπουλο και την ομάδα του για τη φιλοξενία και για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε! Η σάτιρα αποτελεί ένδειξη πολιτιστικής και κοινωνικής αφύπνισης» έγραψε αμέσως μετά τη συμμετοχή της η πρώτη κυρία του Αμαρουσίου στο facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η κυρία Πατούλη αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση του ταλαντούχου δημιουργού και απέδειξε στην πράξη πόσο ακομπλεξάριστη είναι, καθώς δεν διαμαρτυρήθηκε στιγμή ούτε για το πολύωρο γύρισμα αλλά ούτε για το concept του επεισοδίου, που την αφορούσε άμεσα! Αντιθέτως, ήταν άνετη, με χιούμορ και, μάλιστα, χόρεψε latin με τη Σοφία Φιλιππίδου, η οποία υποδύεται τη φιλόλογο που θέλει να της μοιάσει διακαώς και γι’ αυτό επισκέπτεται τον χώρο ομορφιάς του Ντίμη!

Ενθουσιασμένος

Ομως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, και ο Λάκης Λαζόπουλος ευχαριστήθηκε πολύ το συγκεκριμένο γύρισμα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μιλώντας στους συνεργάτες του για τη Μαρίνα Πατούλη – ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ ωραίος άνθρωπος.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο ταλαντούχος δημιουργός ήταν έντονα προβληματισμένος με τις τηλεθεάσεις, αν και τα δύο επεισόδια των «Δέκα Μικρών Μήτσων» που προβλήθηκαν μέχρι τώρα κέρδισαν την πρωτιά στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, ακούστηκε να λέει σε ηθοποιό σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα πως η εταιρία μετρήσεων της Nielsen είναι μονοπώλιο και, ως εκ τούτου, πολλά μπορούν να… μαγειρευτούν! Στη συνέχεια πήρε τη βούρτσα του και υποδυόμενος τον Ντίμη συνέχισε να χτενίζει…

f3

Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, ο λόγος που επέστρεψε στην τηλεόραση ήταν καθαρά η επιμονή του κόσμου. Ο κόσμος τού δίνει ενέργεια και αποτελεί την κινητήριο δύναμή του…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...