Αλεξάνδρα Ορφανού: Για άλλον έκλαιγε, με άλλον τα έφτιαξε

❱❱ Στην αγκαλιά του ράπερ Tus η Ορφανού, που έδινε όρκους αγάπης στον Ανδρέα στο «Power of love»Με άλλον αντάλλασσε όρκους αγάπης και με άλλον τα ’φτιαξε τελικά! Τι κι αν κύλησαν… ποτάμια τα δάκρυα της Αλεξάνδρας Ορφανού, καθώς αποχαιρετούσε τον Ανδρέα Aνδρεανό στο «Power of love». Τι κι αν στην έξοδό της από το σπίτι αντάλλαξαν από κοινού υποσχέσεις ότι θα βρεθούν εκτός παιχνιδιού για να συνεχίσουν το τρυφερό love story τους; Ολα ανατράπηκαν όταν η παίκτρια του reality του Σκάι συνάντησε τον ράπερ Tus – κατά κόσμον Χρήστο Τούση!

Η ωραία Αλεξάνδρα ή Αλεξία μπέρδεψε τους θαυμαστές της, αφού πριν από μία εβδομάδα φιλιόταν στα μπουζούκια με τον πρώην συμπαίκτη της και χθες πόζαρε με νάζι στην αγκαλιά του εκκεντρικού καλλιτέχνη της ραπ.

Τρυφερές πόζες

Οι δυο τους ανέβασαν στο Instagram τρυφερές φωτογραφίες ποζάροντας ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τους ήθελαν μαζί, ερωτευμένους και αχώριστους.

Τα ενσταντανέ ξεσήκωσαν πόλεμο αντιδράσεων από τους χιλιάδες θαυμαστές της, οι οποίοι της καταλογίζουν απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον Ανδρέα, που τον άφησε… μπουκάλα!

«Ντροπή σου. Επεσες στα μάτια μου», «Κρίμα για τις ψήφους που σου έδωσα. Φταίω γιατί άκουσα τον Ανδρέα και πίστεψα στα μάτια σου», «Power of πο@@@ας το κάγκελο», «Μια εβδομάδα πριν έλεγε “γυρίστε με πίσω, θέλω τον Ανδρέα” και μια εβδομάδα μετά τα έφτιαξε με τον Tus;» ήταν μερικά από τα επικριτικά σχόλια που γράφτηκαν στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...