Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Εκαναν «ζέσταμα» για τον ημιτελικό

❱❱ Πρώτη πρόβα με άρωμα Eurovision για Τερζή και ΦουρέιραΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Στην τελική ευθεία! Λίγες ημέρες μάς χωρίζουν από τη μεγάλη γιορτή του τραγουδιού! Σε απευθείας σύνδεση με την Altice Arena στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤHD θα μεταδώσουν τους δύο ημιτελικούς -την Τρίτη 8 Μαΐου και την Πέμπτη 10 Μαΐου-, καθώς και τον τελικό του Διαγωνισμού της Eurovision το Σάββατο 12 Μαΐου, στις 22.00. Οι τρεις φάσεις του διαγωνισμού θα μεταδοθούν και ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Στον σχολιασμό και στην παρουσίαση των δύο ημιτελικών και του τελικού θα είναι ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος και η Δάφνη Σκαλιώνη. Στη μεγάλη βραδιά του τελικού η Ολύνα Ξενοπούλου θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα στις άλλες χώρες.
Η Ελλάδα εμφανίζεται στη 14η θέση του πρώτου ημιτελικού, με τη Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Ονειρό μου», σε μουσική και στίχους της ίδιας και των Αρη Καλημέρη, Μιχάλη Παπαθανασίου και Δημήτρη Σταματίου. Τη σκηνοθετική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής έχει η Chali Jennings. Στη 19η θέση του πρώτου ημιτελικού θα εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι «Fuego», μια δημιουργία του Ελληνοσουηδού συνθέτη και παραγωγού Αλεξ Παπακωνσταντίνου.

Προχθές έγινε η πρώτη πρόβα του ελληνικού και του κυπριακού τραγουδιού, και ακολούθησε συνέντευξη Τύπου, ενώ η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου και της Κύπρου την Παρασκευή 4 Μαΐου. Στην παρθενική εμφάνισή της στη σκηνή της Altice Arena για να ερμηνεύσει το τραγούδι «Ονειρό μου», η Γιάννα Τερζή εμφανίστηκε φορώντας λευκό, μακρύ φόρεμα με μεγάλα μανίκια κι έχοντας βάψει το αριστερό χέρι της μπλε. Η Ελληνίδα εκπρόσωπος είναι μόνη της στη σκηνή και κάνει κάποιες χορογραφημένες κινήσεις με την κάμερα να την πλησιάζει σταδιακά και να μετακινείται γύρω από αυτήν. Στο τέλος είναι γονατισμένη, ενώ η σκηνή παίρνει σταδιακά χρώμα κόκκινο και πορτοκαλί.

Με «άρωμα Παπαρίζου»

Από την άλλη, η Ελένη Φουρέιρα φορώντας μια στενή, αστραφτερή και με sexy κοψίματα ολόσωμη φόρμα, εμφανίστηκε μέσα από ένα τούνελ με μπλε φως, που αμέσως μετά γίνεται κόκκινο και την ακολουθούν τέσσερις χορεύτριες, οι οποίες συμμετέχουν μαζί της σε ένα δυναμικό χορευτικό. Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα «Metro» επισήμανε πως η σκηνική παρουσία της Φουρέιρα έχει κάτι από «άρωμα Παπαρίζου», συμπληρώνοντας πως η εκπρόσωπος της Κύπρου πάει τα πράγματα σε άλλο επίπεδο με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της!

Να σημειωθεί ότι τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού, όπως δείχνουν και τα γραφεία στοιχημάτων, είναι το Ισραήλ, η Εσθονία, η Βουλγαρία, το Βέλγιο, η Νορβηγία που κατεβαίνει ξανά με τον Αλεξάντερ Ρίμπακ, η Λιθουανία, το Αζερμπαϊτζάν αλλά και η Γαλλία. Σύμφωνα με τα έως τώρα προγνωστικά, η Γιάννα Τερζή έχει όλες τις προϋποθέσεις να μπει ακόμη και στην τελική δεκάδα. Στη δεκάδα του τελικού φέρεται ότι μπαίνει και η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...