Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Ντου» από την Καινούργιου στην προσωπική ζωή της Σκορδά

❱❱ Το παράπονο της παρουσιάστριας είναι πως πρώτη από όλους παραβίασε το σχετικό εξώδικο η… κουμπάρα τηςΣτα… κάγκελα η Φαίη Σκορδά εξαιτίας της Κατερίνας Καινούργιου, επειδή η τελευταία παρέβλεψε μάλλον το εξώδικο που έστειλε προ ημερών η παρουσιάστρια του «Πρωινού» στα media, απαγορεύοντας οποιαδήποτε προβολή φωτογραφιών από το νέο σπίτι της. 

Η ξανθιά οικοδέσποινα του «Φτιάξε καφέ να… στα πω» έδειξε χθες το πρωί on air πλάνα από τη νεόδμητη μεζονέτα που αγόρασε η πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα, με ρεπορτάζ άκρως ενημερωμένο.

Οι συνεργάτες της Καινούργιου όχι μόνο αποκάλυψαν την περιοχή στην οποία μένει η Σκορδά, αλλά προχώρησαν και ένα βήμα παρακάτω λέγοντας ότι από τους νέους γείτονες της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 οι περισσότεροι είναι διάσημοι, ανάμεσά τους η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελενα Παπαρίζου.

Στο σπίτι, όπως έδειξαν οι φωτογραφίες, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης, αφού αναμένεται να τοποθετηθούν πόρτες ασφαλείας μέσα και έξω, αλλά και εγκατάσταση συναγερμού, ενώ η τιμή αγοράς του έφτασε τα 350.000 ευρώ, όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ. «Πολύ ωραίο σπίτι και καινούργιο, ό,τι καλύτερο ευχόμαστε» σχολίασε με χαμόγελο η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Φαίη Σκορδά ενημερώθηκε άμεσα από την αρχισυντάκτριά της Ελεάννα Τρυφίδου. «Εστειλα με τον δικηγόρο μου ένα εξώδικο προς όλα τα ΜΜΕ να μη γίνει αυτό, διότι είμαι μια γυναίκα μόνη, μαμά με δυο παιδιά και τώρα ενημερώθηκα πως η Καινούργιου έπαιξε φωτογραφίες. Με κάλεσε ο δικηγόρος μου έξαλλος να προχωρήσουμε νομικά» είπε λίγο πριν ξεκινήσει να λέει τα ζώδια η Λίτσα Πατέρα.

Στη συνέχεια, και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, επικοινώνησε με την Αλκηστη Μαραγκουδάκη, τη διευθύντρια ψυχαγωγικού του καναλιού epsilon, η οποία ζήτησε συγγνώμη από την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Με γράψανε κανονικά. Να δούμε τώρα ποια θα είναι η λύση. Αγωγές θα κάνω» σχολίασε η οικοδέσποινα του «Πρωινού» με ένα παγωμένο χαμόγελο.

Βεβαίως, όπως παραδέχτηκε, εκείνη που παραβίασε αρχικά το εξώδικο ήταν η κουμπάρα της Σόνια Καζόνι (σ.σ.: έχει βαφτίσει τον μικρό γιο της Φαίης, τον Δημήτρη), η οποία εργάζεται σε περιοδικό και δημοσίευσε πρώτη φωτογραφίες του νέου σπιτιού: «Και η κουμπάρα μου το έπαιξε στο “People”. Μου είπε ότι δεν το ήξερε (σ.σ.: για το εξώδικο). Ποιον να πρωτομαζέψω…» αναρωτήθηκε με εμφανή εκνευρισμό!

Να σημειώσουμε ότι ο αδελφός της Σόνιας Καζόνι είναι ο Μαρίνος Βυθούλκας, ο οποίος βρίσκεται καθημερινά στο πάνελ της εκπομπής της Καινούργιου… Μύλος! Ποιος θα τσακωθεί με ποιον;

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...