Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Πρεμιέρα του «Wall» σε φόντο πράσινο και κόκκινο

❱❱ Το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 αρχίζει στις 10 Μαΐου με παρουσιαστή τον Γρηγόρη ΑρναούτογλουΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ενα από τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια έρχεται στον ΑΝΤ1! Το «Wall» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το τηλεπαιχνίδι έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές, αποκτώντας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλούς θαυμαστές σχεδόν σε όλες τις χώρες όπου προβάλλεται. Και είναι πολλές!

Ξεκίνησε από τις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2016 και αυτήν τη στιγμή παίζεται σε περισσότερα από 20 κράτη. Να σημειωθεί ότι στη Γαλλία την πρεμιέρα του παρακολούθησαν περισσότεροι από 5.400.000 τηλεθεατές, στην Ισπανία 1.500.000, ενώ στην Ιταλία 5.000.000 τηλεθεατές! Μάλιστα, στη γειτονική χώρα ανακηρύχτηκε ως το show με την καλύτερη επίδοση σε πρεμιέρα από το 2011. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που στις ΗΠΑ πήρε πρόσφατα το πράσινο φως για τρίτη συνεχή σεζόν.

Αυτό που κάνει το «Wall» να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να αλλάξει τις ζωές των παικτών στη στιγμή! Το πράσινο και το κόκκινο αποτελούν σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού και στο αντίκρισμά τους οι παίκτες «απογειώνονται» ή «προσγειώνονται». Κι αυτό γιατί η πράσινη μπάλα «κερδίζει», ενώ η κόκκινη «κοστίζει». Είναι ένας συνδυασμός γνώσεων, τύχης και καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο μελών της ομάδας που παίρνει μέρος. Τα άτομα συνδέονται μεταξύ τους με οποιαδήποτε σχέση (φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, συνάδελφοι, συμφοιτητές, σύζυγοι). Βασικό στοιχείο της ομάδας των δύο, η προσωπική ιστορία τους. Πρόκειται για άτομα που αντιμετωπίζουν τη ζωή και τα προβλήματά της -μικρά ή μεγάλα- με θάρρος, χιούμορ και θετική ενέργεια.

Kουράγιο και δύναμη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι πάντα με το ζευγάρι ενάντια στον «Τοίχο». Του δίνει κουράγιο και δύναμη, το παρηγορεί όταν χάνει μεγάλα ποσά ή όταν δεν κερδίζει το μέγιστο δυνατό. Και φυσικά πανηγυρίζει μαζί του στην επιτυχία του.

Ο τοίχος, που είναι και το βασικό στοιχείο του σκηνικού, είναι μια επιβλητική κατασκευή LED video και, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, λόγω κόστους, τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Πολωνία, όπου υπάρχει έτοιμο το σκηνικό. Από τον τοίχο πέφτουν μπάλες που οδηγούνται σε υποδοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε διαφορετικά ποσά. Ο τοίχος ζυγίζει 1.400 κιλά και είναι φτιαγμένος από πλαστικό. Εχει 12 μέτρα ύψος -σχεδόν το ύψος μιας τετραώροφης πολυκατοικίας-, 187 RGB LED αυτόνομες οθόνες, ενώ η κατασκευή αποτελείται από καλώδια δύο χιλιομέτρων!

Το ζευγάρι απαντά από κοινού σε πέντε ερωτήσεις. Οι μπάλες πέφτουν από οποιοδήποτε σημείο του τοίχου και πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση προτού φτάσουν στις υποδοχές. Αν απαντήσει σωστά, οι μπάλες γίνονται πράσινες και τα ποσά αθροίζονται στο συνολικό ποσό. Αν απαντήσει λάθος, οι μπάλες γίνονται κόκκινες και τα ποσά αφαιρούνται. Για να προκριθεί στον επόμενο γύρο, το ζευγάρι πρέπει να έχει κερδίσει κάποιο ποσό σε αυτόν τον γύρο, έστω και μικρό. Το ποσό που κερδίζει «κλειδώνει» και είναι το ελάχιστο που θα κερδίσει το ζευγάρι με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...