Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Εκλαιγε κάθε βράδυ στην αγκαλιά μου»

❱❱ Η μακιγιέζ του Ρόμπιν Γουίλιαμς αποκαλύπτει ότι ο star εξαιτίας της άνοιας δεν θυμόταν λόγια από ρόλο τουΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τα κλάματα έβαζε κάθε βράδυ ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στην αγκαλιά της μακιγιέζ του, ενώ τις ημέρες έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να θυμηθεί τις ατάκες του σε γνωστή ταινία. Το δράμα που βίωνε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, πριν αυτοκτονήσει στις 11 Αυγούστου 2014, ο μεγάλος κωμικός αποκαλύπτει νέα βιογραφία του, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Στο βιβλίο του «Ρόμπιν», ο Ντέιβιντ Ιτζκόφ καταγράφει μαρτυρίες συνεργατών, φίλων και συγγενών του Γουίλιαμς που αποτυπώνουν με τραγικό τρόπο τις συνέπειες στον ηθοποιό της αδιάγνωστης ασθένειας από την οποία έπασχε. Οπως αναφέρει ο Ιτζκόφ, το 2013 οι γιατροί είπαν στον Γουίλιαμς ότι έπασχε από Πάρκινσον. Η ιατροδικαστική εξέτασή του όμως μετά τον θάνατό του έδειξε ότι στην πραγματικότητα έπασχε από μια πολύ βαριάς μορφής άνοια, που είναι γνωστή ως «άνοια με σωμάτια Lewy» και προκαλεί σταδιακή καταστροφή του εγκεφάλου.

Η λειτουργία του εγκεφάλου του Γουίλιαμς επιδεινώθηκε ταχύτατα, σε σημείο που στα γυρίσματα της ταινίας «Μια νύχτα στο μουσείο: Το μυστικό του φαραώ», που κυκλοφόρησε το 2014, δεν θυμόταν τα λόγια του ρόλου του. «Εκλαιγε κάθε βράδυ στην αγκαλιά μου, ήταν φριχτό» λέει χαρακτηριστικά η μακιγιέζ του Σέρι Μινς, η οποία, σοκαρισμένη, προσπαθούσε να ανακαλύψει τρόπο για να τον βοηθήσει, μέσω του διαδικτύου.

«Ο Γουίλιαμς έβλεπε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του, να χάσει τον έλεγχο του μυαλού και του σώματός του, να γίνεται πραγματικότητα» γράφει στη βιογραφία ο Ιτζκόφ. Ο Μπίλι Κρίσταλ, στενός φίλος του Γουίλιαμς, αναφέρει ότι όταν συνάντησε τον κωμικό, έπειτα από τέσσερις μήνες, ο Γουίλιαμς έβαλε ξαφνικά τα κλάματα. Προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι συγκινήθηκε που έβλεπε τον Κρίσταλ, όμως στη συνέχεια γέμισε τον φίλο του με ερωτήσεις για τη νόσο του Πάρκινσον, υπονοώντας ότι φοβόταν πως θα κατέληγε σαν τον Μοχάμεντ Αλι.

Στο νέο βιβλίο ο Ιτζκόφ περιγράφει τη ζωή του Γουίλιαμς από τα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει πώς έμπλεξε με την κοκαΐνη και το αλκοόλ όταν έβγαινε με φίλους του στις αρχές της καριέρας του, αλλά και τη μανία του με το σεξ, που τον οδήγησε να απατήσει πολλές φορές τις συζύγους του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...