Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Η Φουρέιρα «ξέφυγε» σε gay party με drag queens

❱❱ Λίγες ώρες μετά την πρόκληση με τον αλβανικό αετό, η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision τα έδωσε όλα σε party με drag queens στη ΛισαβόναΑπό τον
ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ

Η Ελένη Φουρέιρα «ξέφυγε» σε gay party με drag queens στη Λισαβόνα! Μπορεί το πρωί της περασμένης Παρασκευής τα ελληνικά social media να «έβραζαν» εναντίον της επειδή λίγες ώρες νωρίτερα η ίδια και ο συμπατριώτης της Eugent Bushpepa, ο οποίος εκπροσωπεί την Αλβανία στη φετινή Eurovision, είχαν φωτογραφηθεί για το Instagram σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αετό-σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού, ωστόσο το ίδιο βράδυ η εκπρόσωπος της Κύπρου… ξεσάλωσε στο Τrumps Club.

Εκεί δόθηκε ένα ιδιαίτερα φαντασμαγορικό πάρτι με μπόλικο… γκλίτερ, gay κοινό και δύο διάσημες ανά την υφήλιο drag queens, τις Nicky Doll και Kimora Black, οι οποίες έχουν περάσει από το φημισμένο αμερικανικό reality show, το «Rupaul Drag Race». Ο λόγος για το event «Τhe Dolzz», το οποίο ξεκίνησε από το το Μαϊάμι των ΗΠΑ με εμπνευστή του τον Εrez Ben Ishay, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Ισραήλ, αλλά είναι μόνιμος κάτοικος Αμερικής.

15 f3

On stage για το «Dolzz», που έγινε στη Λισαβόνα την περασμένη Παρασκευή, ανέβηκε και η Ελένη Φουρέιρα τραγουδώντας τόσο το «Fuego», με το οποίο θα εκπροσωπήσει στην Κύπρο στον αποψινό πρώτο ημιτελικό της Eurovision, όσο και άλλες μεγάλες επιτυχίες της που ξετρέλαναν τους eurofans και όχι μόνο.

Η τραγουδίστρια ήταν πολύ ευδιάθετη παρά τα μύρια αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει τη συγκεκριμένη μέρα. Σαν να τα είχε αφήσει όλα πίσω της… ξεσάλωσε παρέα με τους clubers και πόζαρε στον φακό με θαυμαστές της και με τις δύο διάσημες drag queens Nicky Doll και Kimora Black.

Να πούμε ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ελένη Φουρέιρα κερδίζει συνεχώς έδαφος στον διαγωνισμό, με τα προγνωστικά να τη θέλουν να περνά κατευθείαν στον τελικό του Σαββάτου και να κατακτά την τέταρτη θέση!

15 f2

! Ο δημοσιογράφος Αγγελος Δαδαλιάς έπεσε θύμα κακοποιών στη Λισαβόνα! Ενώ κατευθυνόταν στο στάδιο, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, άγνωστος τον πλησίασε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι για να του πάρει τα 4.000 ευρώ που είχε πάνω του… ! Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

15 f20Στη μάχη του ημιτελικού με τον Μποτία στο πλευρό της

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ερωτευμένος και έφτασε έως τη Λισαβόνα για τα μάτια της αγαπημένης του Ελένης Φουρέιρα. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να στηρίξει τη σύντροφό του στον αποψινό ημιτελικό της Eurovision, όπου διαγωνίζεται εκπροσωπώντας το νησί της Αφροδίτης, και μια τυχαία συνάντησή του στο αεροδρόμιο με τον Κύπριο παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνος πρόδωσε την άφιξή του. Βλέπετε, ο Τάσος δεν δίστασε να βγάλει μαζί του selfie, την οποία και δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Εφτασαν οι ενισχύσεις». Το σίγουρο είναι ότι ανάμεσα στους δύο συντρόφους θα τεθεί σύντομα το θέμα… απόστασης, καθώς ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου σχεδιάζει να συνεχίσει την αγωνιστική δράση του, πιθανότατα στη Λεβάντε.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...