Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Σάλος για το «Game of Love» με λιγούρηδες και σταρλετίτσες της κυτταρίτιδας

❱❱ Δεν είχαν περάσει παρά λίγες μόνο ώρες από την προβολή της πρεμιέρας του «Game of Love» και στο διαδίκτυο έχει ξεσπάσει σάλος! Στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται, λέει ένα ρητό και στο νέο reality του ΑΝΤ1 γίνεται… δουλίτσα!

srΟι παίκτες και οι παίκτριες, μόνοι και ζευγαρωμένοι, τα κάνουν όλα -προκειμένου να κερδίσουν- και συμφέρουν! Αν κρίνουμε, μάλιστα, από τον τρόπο που μας παρουσιάστηκαν στην προχθεσινή εκπομπή γνωριμίας, η υπόθεση έχει… ζουμί! Εχουμε και λέμε: Ο Γιάννης «ο πέφτουλας» ή αλλιώς «γυπαετός»! Γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, έμαθε από μικρός ό,τι μπορεί για να τα έχει όλα και όλες. Οσες χυλόπιτες κι αν έπεσαν πάνω του, στην πορεία των χρόνων, δεν έχει αλλάξει νοοτροπία! Συνεχίζει ακάθεκτος, διότι «το… πέφτειν εστί φιλοσοφείν»!

Την «κουτούπωσε»

Ο Γιάννης, λοιπόν, ο οποίος είναι ζευγάρι με τη Μικαέλα, «βρήκε το λιμανάκι του», όπως δήλωσε με το «καλημέρα» -γιος εφοπλιστή γαρ-, στο πρόσωπο της Νάνσυς Πίττα, που είναι μία από τις πιο sexy παρουσίες στο παιχνίδι. Τη Νάνσυ, λοιπόν, το δικό μας το κορίτσι -έχει διατελέσει «Espresso Girl»-, «κουτούπωσε» μπροστά στη Μικαέλα. Η τελευταία, παρότι ζηλεύει το άλλο της μισό, σφιχταγκαλιάστηκε… υγρή μέσα στο τζακούζι με τον Παναγιώτη που έχει ντυθεί γαμπρός -καθότι παντρεμένος με τη Στεφανία-, αλλά και aggeliki georgiopoyloy mis kyttaritidaκλαρινογαμπρός! Ομως ο Γιάννης «ο πέφτουλας», που έδειξε από την αρχή τη σταθερότητα του χαρακτήρα του, προσπέρασε τη Νάνσυ και κάλεσε σε δείπνο την Αννυ, που είναι single και ό,τι μπορέσει πιάνει!

Μέσα στο ειδυλλιακό σκηνικό του πολυτελoύς resort στο Ναύπλιο ευδοκιμεί κι ένα άλλο είδος: αυτό του trainer, του personal trainer. Για τους φίλους, Μάνος… Για τις φίλες, Μανούλι! Τρέχει στην παραλία μόνος κι έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος. Εμεινε στο ίδιο δωμάτιο με τη Στεφανία, τη γυναίκα του Παναγιώτη του κλαρινογαμπρού, αλλά δεν είδαμε ούτε κάμψεις ούτε βυθίσεις! Τζάμπα τα πτυχία του ΤΕΦΑΑ. Και σε αυτό το σημείο να παραθέσουμε και το εύστοχο σχόλιο χρήστη των social media για το ανδρόγυνο: «Πόσο τη νοικιάζεις τη γυναίκα, Παναγιώτη;»

Ο Σωτήρης, πάλι, το τίμιο λαϊκό «γκαραζότεκνο», με ιδιόκτητο βουλκανιζατέρ και… αναμμένο μοτέρ, έμεινε με την Αγγελική ή αλλιώς Μις κυτταρίτιδα 2018, 2019 και 2020, η οποία είναι μικρή, ντροπαλή, τριανταφυλλένια, κτητική και ζηλιάρα, και μπήκε στο παιχνίδι για το χατίρι του Δημήτρη της, που έχουν τρία χρόνια σχέση! Κι αν αναρωτιέστε… τι γίνεται στο «Game of Love»; Αυτό που λέει η εκρηκτική αοιδός Πάολα στην αρχή του προγράμματός της (της π…ς γίνεται!)

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...