Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Σουβλάκι και mousaka για τον Ιγκλέσιας

❱❱ Ο γιος του θρυλικού Χούλιο, Ενρίκε, έρχεται για την αυριανή συναυλία στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ χωρίς τη σύντροφό του Αννα ΚουρνίκοβαΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας έχει ζητήσει να δοκιμάσει στη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας σουβλάκι, χωριάτικη σαλάτα, μουσακά και άλλες γεύσεις από την ελληνική κουζίνα!

Ο Λατίνος σταρ θα δώσει αύριο -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- συναυλία στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, μόνο που δεν θα συνοδεύεται από τη σύντροφό του Αννα Κουρνίκοβα και τα διδυμάκια τους!

«Ο Ενρίκε αγαπάει την Ελλάδα και την ελληνική κουζίνα, και είναι ο πιο απλός και καθόλου ιδιότροπος και απαιτητικός διεθνής σταρ που έχει έρθει στη χώρα μας» αποκαλύπτει στην «Εspresso» πηγή από την παραγωγό εταιρία της συναυλίας, τονίζοντας παράλληλα πως «δεν έχει ζητήσει τίποτα το εξωφρενικό να του παρέχουν στη διάρκεια της εδώ παραμονής του, πέραν ενός άνετου δωματίου σε ξενοδοχείο και το φαγητό του, που ζήτησε να περιλαμβάνει διάφορα ελληνικά πιάτα».

Με ιδιωτική πτήση

Ο διάσημος γιος του θρυλικού Χούλιο Ιγκλέσιας έρχεται στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση αύριο το μεσημέρι, προερχόμενος από την Πράγα, όπου χτες και προχτές έδωσε δύο sold out συναυλίες, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του με τον τίτλο «Euphoria». Θα τον συνοδεύει μια μεγάλη αποστολή, αποτελούμενη -χωρίς τα μέλη των τεχνικών συνεργείων- από 40 άτομα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν μετά τη συναυλία του (η οποία θα είναι υπερπαραγωγή με έξι stages, πυροτεχνήματα, ένα τεράστιο video wall και γενικώς glam ύφος) θα αναχωρήσει για τον επόμενο προορισμό του ή αν πρόκειται να επισκεφθεί την Ακρόπολη ή κάποιον άλλο αρχαιολογικό χώρο, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι περισσότεροι ξένοι σταρ που επισκέπτονται τη χώρα μας.

«Ολα θα εξαρτηθούν από την ώρα που θα ξεμπερδέψει από τη συναυλία και από το πόσο κουρασμένος θα είναι. Γι’ αυτό και έχει αφήσει ανοιχτή την ώρα της αναχώρησής του την Παρασκευή» μας εξηγεί η ίδια πηγή.
Να προσθέσουμε ότι στο ταξίδι του στην Αθήνα δεν θα τον συνοδεύει η -επί 17χρόνια- σύντροφός του, πρώην διάσημη τενίστρια Αννα Κουρνίκοβα, με την οποία ο τραγουδιστής απέκτησε πέρυσι δίδυμα (ένα αγόρι και ένα κορίτσι). Οσο για το αν είναι παντρεμένοι, δεν το μάθαμε, καθώς το ζευγάρι σε όλες τις συνεντεύξεις του αποφεύγει να το διευκρινίσει, δηλώνοντας αορίστως πως «ο γάμος δεν έχει καμία σημασία και για τους δύο».

Τα τελευταία πέντε χρόνια o Ενρίκε Ιγκλέσιας -έχοντας στις αποσκευές του την πρόσφατη επιτυχία του «Duele el Corazon», αλλά και αγαπημένα τραγούδια, όπως τα «Súbeme la Radio», «Bailando» και «Hero»-, έχει τραγουδήσει σε κατάμεστες αρένες 109 πόλεων σε όλο τον κόσμο, κόβοντας περισσότερα από 2.000.000 εισιτήρια και φτάνοντας δύο φορές στην κορυφή του διαγράμματος Billboard Hot Tours. Να θυμίσουμε ότι ο Ενρίκε Ιγκλέσιας είχε βρεθεί στη χώρα μας και το 2000, κάνοντας μια guest live εμφάνιση στο πλαίσιο του διαγωνισμού EuroVoice.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...