Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Παθιάστηκα με τους παίκτες»

❱❱ Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλά για την αποψινή πρεμιέρα του «Wall» στον ΑΝΤ1 και το ζευγάρι που χρειάζεται χρήματα για να υιοθετήσει παιδίΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ενα ζευγάρι που χρειάζεται χρήματα για να μπορέσει να υιοθετήσει ένα παιδάκι, που τόσο επιθυμεί, παίρνει μέρος στο πρώτο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «The Wall», το οποίο κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.00 στον ΑΝΤ1. Εμείς το γνωρίσαμε λίγο νωρίτερα, στην avant premiere του πρώτου επεισοδίου της εκπομπής το περασμένο Σάββατο σε πολυκινηματογράφο της Αθήνας, όπου ήταν καλεσμένοι οι συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Πρόκειται για τη Ρένα Μάρκου και τον Ανδρέα Γρυλλιονάκη από την Κερατέα, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο τηλεπαιχνίδι για να γίνουν γονείς! Η Ρένα είναι μια γυναίκα 45 χρόνων και έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της και ο Ανδρέας είναι 42 ετών, χωρίς παιδιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι, λοιπόν, επειδή δεν μπορεί να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, αποφάσισε να υιοθετήσει και πήρε το ρίσκο να εκτεθεί για καλό σκοπό.

«Το “Wall” είναι ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι, γιατί οι παίκτες παίζουν για έναν συγκεκριμένο λόγο, που μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή. Αυτό είναι συγκινητικό. Οταν το κατορθώνουν, τους βλέπεις να κλαίνε από χαρά» είπε ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου στους εκπροσώπους του Τύπου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Ρένα και στον Ανδρέα: «Να σκεφτείτε, στο πρώτο επεισόδιο ήμουν άρρωστος και, όταν είδα το ζευγάρι να τα δίνει όλα για όλα, άλλαξε η διάθεσή μου, παθιάστηκα μαζί τους. Ο άνθρωπος ξεφεύγει από τα προβλήματα του εαυτού του, όταν αρχίζει να μοιράζεται τα προβλήματα των συνανθρώπων του».

Τα γυρίσματα

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε επίσης για τα γυρίσματα, που έγιναν στην Πολωνία και ολοκληρώθηκαν ήδη: «Τα γυρίσματα στη Βαρσοβία τελείωσαν για φέτος και ελπίζω το τηλεπαιχνίδι να αρέσει και να συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ηταν φοβερό, αλλά στο στούντιο ως κοινό βρέθηκαν Ελληνες φοιτητές που σπουδάζουν στην Πολωνία, αλλά και άλλοι Ελληνες που μένουν σ’ όλη την Ευρώπη» αποκάλυψε ο Γρηγόρης και πρόσθεσε: «Οι Πολωνοί είναι πολύ φιλόξενοι με τους Ελληνες. Να σκεφτείτε ότι στο στούντιο που γυρίζεται το ελληνικό “Wall” στην Πολωνία γυρίζεται ακόμη και αυτό της Αυστραλίας και των περισσότερων χωρών, πλην της Αμερικής. Aλλωστε, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ανακηρυχθεί παιχνίδι της χρονιάς σ’ όλον τον κόσμο και μπράβο στον ΑΝΤ1 που το φέρνει».

Ο δημοφιλής παρουσιαστής συνέχισε με πληροφορίες για το συμβόλαιό του. «Είναι για ακόμη δύο χρόνια και το κανάλι μού εμπιστεύεται κάθε φορά και διαφορετικές αποστολές. Αν μου έλεγαν να πάω στην Ανταρκτική, θα πήγαινα, αρκεί να μου άρεσε το πρότζεκτ!» ανέφερε. Οσο για το αν το τηλεπαιχνίδι θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν; «Αυτό δεν το ξέρω. Δεν θέλω να είμαι αιθεροβάμων» σχολίασε με ειλικρίνεια ο Γρηγόρης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...