Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Από τον αετό στη γαλανόλευκη

❱❱ Η Φουρέιρα ξέχασε τη «Μεγάλη Αλβανία» και πήρε δώρο σημαία-ενθύμιο από τον θρίαμβο της ΠαπαρίζουΣτα χέρια της Ελένης Φουρέιρα βρίσκεται από χθες η «Number One» ελληνική σημαία της Eurovision. Στα ίδια χέρια που πριν από λίγες ημέρες σχημάτισαν τον αετό-σύμβολο της «Μεγάλης Αλβανίας»! 

Ο δημοσιογράφος του Star Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Λισαβόνα καλύπτοντας τον 63ο διαγωνισμό ευρωπαϊκού τραγουδιού, έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο στην εκπρόσωπο της Κύπρου.

Της χάρισε τη σημαία που κρατούσε ο ίδιος στο Κίεβο, το 2005, όταν η Ελενα Παπαρίζου χάρισε την πρωτιά στην Ελλάδα. «Θέλω να σου το δώσω ως δώρο. Ξέρεις πόσο πολύ σε στηρίζω. Εφερε γούρι το 2005 και εύχομαι να φέρεις την πρώτη θέση στην Κύπρο» της είπε ο δημοσιογράφος μπροστά στην κάμερα του Star, γεγονός που μεταδόθηκε από την πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Ηταν μια χειρονομία που συγκίνησε την Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Μακάρι να σας κάνω περήφανους. Δεν ξέρω αν θα κάνω αυτό που έκανε η Ελενα, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ» είπε.

«Δώσαμε τις ψυχές μας»

Στο μεταξύ, η Γιάννα Τερζή έκανε μέσω Instagram την πρώτη επίσημη δήλωσή της μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας. «Με τεράστια υπομονή απέναντι σε αμέτρητες αντιξοότητες και πολλά “όχι”, τυχαία ή μη, η ομάδα μου και εγώ πιστέψαμε στο τραγούδι αυτό μέχρι και το τελευταίο κύτταρό μας. Με ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά κάναμε τα αδύνατα δυνατά για μήνες, με ό,τι δεδομένα είχαμε. Αυτοί που ήταν 100% μαζί μας φάνηκαν, όπως φάνηκαν επίσης και αυτοί που δεν ήταν. Σημασία για μένα δεν έχουν οι δεύτεροι, γιατί πολύ απλά δεν είναι “συμπαίκτες”. Για μένα σημασία έχει ότι ανεβήκαμε στη σκηνή μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο και δώσαμε τις ψυχές μας, όπως ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για εμάς και για εσάς!» σχολίασε.

Πρώτο φαβορί στα στοιχήματα για την πρωτιά

Σταθερά στην πρώτη θέση των στοιχηματικών εταιριών για κατάκτηση της νίκης στον τελικό του Σαββάτου βρίσκεται από το πρωί της περασμένης Τρίτης το τραγούδι «Fuego» που ερμηνεύει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μάλιστα έχει ανοίξει την… ψαλίδα από τους αντιπάλους της.

Ετσι, η νίκη της Κύπρου στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού προσφέρεται πλέον σε αποδόσεις από 2,70 έως 3,00, την ίδια στιγμή που το δεύτερο φαβορί, το τραγούδι της Νορβηγίας, έχει αποδόσεις από 5,00 έως 6,50.

Πιο πίσω, στην τρίτη θέση, βρίσκεται το τραγούδι από το Ισραήλ «Toy», που ξεκίνησε ως το απόλυτο φαβορί, αλλά πλέον προσφέρεται σε αποδόσεις από 6,00 έως 6,80 για την πρωτιά.

Από κει και πέρα ακολουθούν οι συμμετοχές της Γαλλίας (8,00-10,00), της Λιθουανίας (9,00-12,00), της Σουηδίας (13,00-21,00), της Εσθονίας (17,00-26,00), της Μολδαβίας (21,00-33,00), της Τσεχίας (26,00-34,00), ενώ τη δεκάδα κλείνει το τραγούδι από τη Βουλγαρία (34,00-50,00). Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης και το BBC συνέκρινε την Ελένη Φουρέιρα με την Beyonce. 

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος από τη Βρετανία σχολίασε: «Ποτέ η Eurovision δεν ήταν τόσο Beyonce».

Αγριο κράξιμο από Μουρατίδη

mouratidis1

Σκληρή επίθεση κατά της Ελένης Φουρέιρα εξαπέλυσε ο Νίκος Μουρατίδης (φωτό) τόσο με σχόλια στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook όσο και μέσω της κυπριακής εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» που του έδωσε βήμα.

Οπως είπε, το τραγούδι «Fuego» δεν είναι για τα γούστα του, ενώ αποκάλεσε την εκπρόσωπο της Κύπρου τραγουδίστρια του playback. «Το τραγούδι “Ονειρο” της Ελλάδας δεν είχε θέση στο φετινό πανηγύρι της Eurovision. Το τραγούδι μας φέτος ήταν καλό. Δεν είχε όμως προσωπικότητα» σχολίασε. Οσο για την Κύπρο;

«Πολύ φασαρία, πολλές φωτιές, πολλά μαλλιά, ποιος χ…ε για το τραγούδι. Τελικά δεν ξέρουμε τι γίνεται με αυτόν τον διαγωνισμό. Διαγωνίζονται τα τραγούδια, τα σπέσιαλ εφέ, οι φωτιές και τα πυροτεχνήματα, οι χορογραφίες και τα κοστούμια… τι; Τελικά ποιοι ψηφίζουν; Τρελαμένα πιτσιρίκια και gay; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…» έγραψε.

Μετάνιωσε για τη νίκη του!

86ti6

Συμβαίνουν κι αυτά. Ο Salvador Sabral (φωτό), νικητής της περσινής Eurovision, έκραξε δημόσια το τραγούδι του Ισραήλ, προκαλώντας την οργή πολλών eurofans.

«Το YouTube θεώρησε ότι πρέπει να ακούσω το τραγούδι του Ισραήλ. Το άνοιξα και ένα άθλιο τραγούδι ακούστηκε. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ακούσω κανένα άλλο τραγούδι της φετινής Eurovision» ξεσπάθωσε σε συνέντευξή του ο Πορτογάλος καλλιτέχνης, ο οποίος πέρα από τη νίκη του στον διαγωνισμό έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα και με την περιπέτεια της υγείας του, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μιλώντας σε πορτογαλική εφημερίδα, ο ίδιος δήλωσε ακόμη ότι η συμμετοχή του στη Eurovision ήταν ένα λάθος και ακόμη μεγαλύτερο λάθος ήταν η νίκη του! «Κανένας τραγουδιστής της Πορτογαλίας δεν είχε τόσο μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Εκλαιγα κάθε μέρα. Δεν μπορούσα να βγω έξω» ανέφερε.

offer

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...