Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Χρήστο Δάντη

❱❱ Η αλήθεια είναι ότι ο Χρήστος Δάντης έχει επιτυχία στο γυναικείο φύλο – εξ ου οι τέσσερις γάμοι και οι πολλές σχέσεις που έχει κάνει. Παράλληλα, όμως, έχει ταλαιπωρηθεί από γυναίκες της ζωής του, αφού θυμόμαστε ότι οι χωρισμοί του -με κάποιες από αυτές- έγιναν θέμα σε ταμπλόιντ, φτάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να έχει πικρίες και κακές αναμνήσεις από τη ζωή του ως σύντροφος με το πάλαι ποτέ λεγόμενο «ασθενές φύλο». Ομως, είναι τόσο πολύ «καμένος» από τα θηλυκά, που έφτασε στο σημείο να τα προσβάλλει τραγουδιστικά μέσα από το νέο άσμα του «Κ@@λα, σε μισώ»;

Εκτός κι αν έχει πέσει τόσο πολύ η δημοτικότητά του και βρήκε αυτόν τον προκλητικό τρόπο για να στρέψει πάνω του τα φλας… Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει δικαιολογία για έναν τραγουδιστή που έχει γράψει και τραγουδήσει πολύ ωραία και διαχρονικά ερωτικά τραγούδια, τα οποία υμνούν τη γυναίκα, με εκπληκτικούς στίχους και εμπνευσμένη μουσική, να φτάνει στο σημείο να ερμηνεύει σήμερα… παρατράγουδα, που βρίζουν το γυναικείο φύλο με μια μεσαιωνική λέξη, η οποία κάποτε σήμαινε παρωχημένο ξύλινο κρεβάτι και στις μέρες μας είναι συνώνυμη της λέξης «πόρνη». Εκτός κι αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του «αλά Σταύρος Λιβυκός», ο οποίος διέπρεψε με σουξέ του τύπου «Πάρε τηλέφωνο τον κερατά»…

Επομένως, είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι αντιδράσεις όλων εκείνων -συμπεριλαμβανομένων των γυναικών συναδέλφων του- που τον επαναφέρουν στην τάξη με σχόλιά τους στο διαδίκτυο. Δεν θα συμφωνήσουμε μόνο με την κριτική της Αντζυς Σαμίου, που θέλησε να τον κριτικάρει για τη χαμηλή ποιότητα κομματιού του, ξεχνώντας το δικό της… «αδύνατο σημείο». («Εκεί που καίγομαι πολύ, θέλω να νιώσω το φιλί, πιο χαμηλά πιο χαμηλά…»)

Κακός χαμός με τον Δάντη Πυρά από Βόσσου και Μπαλτζή για το νέο κομμάτι του με τίτλο «Κ@@λα, σε μισώ»! 

Από το αγαπημένο και διαχρονικό «Παλιό μου παλτό», ο Χρήστος Δάντης πέρασε στο φρέσκο και προκλητικό «Κ@@λα, σε μισώ».

kariola se miso

Μοιραία, λοιπόν, η καλλιτεχνική… μετάβασή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από συναδέλφους του και όχι μόνο. Το καινούργιο κομμάτι του δημοφιλούς τραγουδοποιού αποτελεί συνεργασία του με τον Dj Tokuc και κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή από την Digital Ray Recods υπό τον υβριστικό τίτλο «K@@λα, σε μισώ», αποκτώντας αμέσως φανατικούς πολέμιους, οι οποίοι τα έβαλαν δημοσίως με τον δημιουργό.

Ο ήχος του τραγουδιού είναι λαϊκός με έντονο το ραπ στοιχείο, αλλά και εκείνο του κλαρίνου. Οσο για τους στίχους του, που υπογράφει ο Νίκος Σαρρής; Οπως σχολίασαν κάποιοι ακροατές στο YouTube, είναι σε ορισμένα σημεία σεξιστικοί.

Το βιντεοκλίπ

«Δώσ’ μου το φιλί σου, τη λόγχη την καλή σου, το ξίδι, τη χολή σου κι ευχαριστώ. Προσωπάκι μου εσύ, του Ιούδα φτυστό, στο πλάι μου θα ‘σουν αν ήταν χρυσό. Κ@@λα, σε μισώ! Να το ξέρεις. Σου αξίζει μόνο αυτό, να sunny mpaltzi vossouυποφέρεις» τραγουδά ο Δάντης με εκνευρισμένο ύφος στο βιντεοκλίπ, απευθυνόμενος σε μια μελαχρινή κοπέλα η οποία φοράει είτε κοντά φορεματάκια είτε μαγιό ή εσώρουχα, με τα πλάνα του σκηνοθέτη να ζουμάρουν στο στήθος, στην περιφέρεια και στα σαρκώδη χείλη της.

Η Σοφία Βόσσου ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που τοποθετήθηκαν δημόσια για το κομμάτι. «Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτήν του Χρήστου να καταντάνε έτσι… Ντροπή πια, δεν είναι αυτή η Ελλάδα. Ντροπή, όχι, όχι…» σχολίασε μέσω facebook. Τη… σκυτάλη πήρε η Sunny Μπαλτζή, η οποία έχει υπογράψει τους στίχους σ’ ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ του Δάντη, το «Παλιό μου παλτό», και θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα: «Αγαπημένε μου Χρήστο, δεν τίθεται θέμα συντηρητισμού… Ισα ίσα, το βρίσκω κλισέ κα ανέμπνευστο. Δεν είναι ούτε η σκληρότητα της λέξης “κ@@λα”, που ίσως θα ήταν ιδανική κάτω από ειδικές συνθήκες (έμπνευση το λένε)… Η εικόνα του κλιπ, θλιβερή, μουσικά ασχολίαστο… Δεν θέλω να σε πληγώσω, γιατί σε αγαπώ. Θέλω να επιστρέψεις… Να φορέσεις έστω ένα “παλιό παλτό” στην αντιαισθητική γύμνια… Δεν το αξίζεις αυτό». Σκληρή κριτική στον καλλιτέχνη άσκησε, όμως, και η Αντζυ Σαμίου: «Γιατί, ρε Χρήστο; Στον βωμό του χρήματος όλα; Και ο σεβασμός στη γυναίκα; Το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ…. Μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;» έγραψε στα social media.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...