Καψώνια και στριπτίζ!

❱❱ Καταγγελίες από νεαρές κοπέλες για το τελετουργικό μύησης στην ομάδα cheerleaders του Πανεπιστημίου του ΚάνσαςΥποχρεωτικό στριπτίζ και καψώνια μέσα σε πλυντήρια και κούτες επέβαλλε στα νέα μέλη της η ομάδα cheerleaders του Πανεπιστημίου του Κάνσας, στο πλαίσιο εξευτελιστικού τελετουργικού μύησης στους κόλπους του. 

Δύο νεαρές κοπέλες κατηγόρησαν την ομάδα ότι τις υπέβαλλε σε σωματικά και ψυχολογικά καψώνια, κατά τη διάρκεια τελετής μύησης έξι πρωτοετών μελών της τον περασμένο Ιούλιο, όταν η ομάδα ήταν στο campus του πανεπιστημίου για τις ανάγκες ενός θερινού παιδικού προγράμματος.

Οι έξι κοπέλες έφτασαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Κάνσας με τα αθλητικά παπούτσια, όπως τους είχε ζητηθεί, και τότε οι υπεύθυνοι τις έβαλαν να ανέβουν και να κατέβουν τρέχοντας μερικές φορές τον λόφο που υπήρχε εκεί. Εν συνεχεία, οι παλαιότερες τους έκλεισαν τα μάτια, τις έβαλαν μία μία σε αυτοκίνητα και τις μετέφεραν στο εσωτερικό ενός άδειου σπιτιού. Μία εξ αυτών είπε ότι την ανάγκασαν να μπει σε ένα πλυντήριο και η άλλη σε μια κούτα, την οποία κλοτσούσαν γύρω γύρω.

Ερωτήσεις

Μετά τις πήγαν σε ένα άλλο δωμάτιο, όπου τους ζητήθηκε να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων. Για κάθε λανθασμένη απάντηση έπρεπε να βγάλουν ένα ρούχο τους, μέχρι που έμειναν γυμνές. Τότε, τις χώρισαν σε δύο γκρουπ. Οι μισές πήραν το «χρίσμα» και οι άλλες μισές παρέμειναν γυμνές μέχρι που μπήκαν στον χώρο δύο τελειόφοιτοι. Οι δύο κοπέλες αναφέρουν ότι υπέστησαν ψυχολογικά τραύματα έπειτα από αυτό, ενώ η μία παράτησε οριστικά τη σχολή.

Το πανεπιστήμιο, ύστερα από εσωτερική έρευνα που διεξήγαγε, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα των κοριτσιών και τιμώρησε ολόκληρη την ομάδα με αποχή ενός έτους από τις εκδηλώσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ