Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Στο «τιμόνι» του Epsilon ο Καλημέρης

❱❱Το έμπειρο στέλεχος αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στο κανάλι του Ιβάν ΣαββίδηΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

O Τζώνη Καλημέρης στο Epsilon! Το διοικητικό στέλεχος μεγάλων ιδιωτικών καναλιών στο παρελθόν «έκλεισε συμφωνία» με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, και μάλιστα η ανακοίνωση της πρόσληψής του αναμένεται άμεσα.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Οτι ο Τζώνη Καλημέρης θα αναλάβει να στελεχώσει το κανάλι στη νέα εποχή του, ώστε να αδράξει τα δέοντα τόσο από την τηλεθέαση όσο και από τη διαφημιστική πίτα. Και είναι αλήθεια ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει αναλάβει τη διεύθυνση του ενημερωτικού τομέα του σταθμού, παρόλο που η διευθύντρια Περιεχομένου του Epsilon Αλκηστις Μαραγκουδάκη λέγεται ότι έχει συναντηθεί με τον πρώην διευθυντή Ειδήσεων του Mega Χρήστο Παναγιωτόπουλο, αλλά και με τον Νίκο Στραβελάκη για τη θέση.

Ζωηρό ενδιαφέρον

Αυτό σημαίνει πρακτικές αδυναμίες στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές, τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα το κανάλι. Με την άφιξη του Τζώνη Καλημέρη στο Epsilon αναμένεται να ασκηθεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση στον Νίκο Χατζηνικολάου -για τον οποίο υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς- ώστε να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, παρόλο που ο δημοσιογράφος κρατά τα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στο πλαίσιο αυτό, κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει ο Νίκος Ευαγγελάτος, εκτός αν ο δημοσιογράφος περιμένει την άφιξη του Τζώνη Καλημέρη στον σταθμό για να συζητήσει το μέλλον του εκεί.

Από την άλλη μεριά, ακούγεται ότι η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ήδη κάνει μια συνάντηση με την Αλκηστη Μαραγκουδάκη για τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον σταθμό, παρόλο που οι φήμες την ήθελαν να… πολιορκείται από τον ΑΝΤ1 για να μετακομίσει εκεί με την εκπομπή της. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τόσο ο Νίκος Ευαγγελάτος όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν οι πρώτες επιλογές της εταιρίας Ελληνική Τηλεόραση Α.Ε. (συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη), που όμως «κόπηκε» από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, γιατί δεν συγκέντρωνε τα στοιχεία που -σύμφωνα με την ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική Αρχή- απαιτούνταν για να της χορηγηθεί πανελλαδική άδεια καναλιού γενικής στόχευσης. Ετσι, τα σχέδια έμειναν στη μέση, παρά τις επενδύσεις.

Να σημειωθεί ότι με το Epsilon μιλούν αρκετές παρουσιάστριες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών φιγουράρει και το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, και μάλιστα για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, αμέσως μετά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια επιθυμεί -και το έχει δηλώσει πολλάκις στον Σκάι, το κανάλι της- να ξανακάνει μια εκπομπή σαν αυτήν που παρουσίαζε στο Mega.

Η άφιξη του Τζώνη Καλημέρη στον σταθμό αναμένεται να ισχυροποιήσει και τη Ναταλία Γερμανού στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, καθώς οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και πρόσφατα εθεάθησαν να τρώνε μαζί, έχοντας στην παρέα τους τον Θέμη Γεωργαντά και τον Γιώργο Λιάγκα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...