Η «βασίλισσα» παρέδωσε το… στέμμα της

❱❱ Η Ναόμι Κάμπελ βγήκε στην πασαρέλα στο φινάλε επίδειξης στις Κάννες δίπλα στις «διαδόχους» της, Μπέλα Χαντίντ και Ναταλία ΒοντιάνοβαΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Μαθήματα πασαρέλας σε νεότερα μοντέλα παρέδωσε για τελευταία ίσως φορά η Ναόμι Κάμπελ, κατά την παρουσίαση του Fashion for Relief Fashion Show, που διοργανώθηκε στο περιθώριο του κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών.

Η 47χρονη Κάμπελ, η οποία διοργάνωσε το show για τη συγκέντρωση πόρων υπέρ της πρωτοβουλίας Time’s Up, ανέβηκε στην πασαρέλα που είχε στηθεί στο Aeroport Cannes Mandelieu φορώντας έναν μαύρο κορσέ και μια εκκεντρική φούστα με πολύχρωμο graffiti, καθηλώνοντας, όπως πάντα, τους φαν της.

Προς μεγάλη απογοήτευση όλων, ωστόσο, μετά το τέλος του σόου άφησε να εννοηθεί ότι ετοιμάζεται να συνταξιοδοτηθεί από τον χώρο και να παραδώσει τη σκυτάλη στη νεότερη γενιά μοντέλων.

Νεότερη γενιά

«Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να περπατάω στην πασαρέλα για καιρό ακόμα. Εχουν περάσει 32 χρόνια» δήλωσε στους δημοσιογράφους η βασίλισσα της πασαρέλας, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να παραδώσει τα σκήπτρα της στις νεότερες συναδέλφους της.

«Είναι τιμή μου να περπατάω ακόμα. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσει η νεότερη γενιά κι εγώ να κάθομαι στο κοινό και να παρακολουθώ» είπε χαρακτηριστικά η Κάμπελ, η οποία σε μια πιθανώς συμβολική κίνηση βγήκε στην πασαρέλα στο φινάλε της επίδειξης κρατώντας από τα χέρια τις «διαδόχους» της, Μπέλα Χαντίντ και Ναταλία Βοντιάνοβα. Τόσο οι δύο κοπέλες όσο και τα υπόλοιπα μοντέλα του σόου πάντως έδειχναν να έχουν και τα προσόντα και τη διάθεση να αναπληρώσουν το κενό που θα αφήσει πίσω της.

Ο θεσμός Fashion for Relief, του οποίου είναι εκπρόσωπος, δημιουργήθηκε το 2005 και έκτοτε έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια ευρώ μέσα από δωρεές των μεγαλύτερων οίκων μόδας, για σημαντικούς σκοπούς, από τον σεισμό της Αϊτής μέχρι τη μάχη ενάντια στον Εμπολα. Θέμα του 2018 ήταν ο «Αγώνας για την Ισότητα», για τον οποίο μίλησε και η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι – Σαρκοζί, η οποία έδωσε το «παρών» φορώντας μια λευκή μίνιμαλ, μάξι τουαλέτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ποιος θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο τους

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ζουν μια...

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για Μενεγάκη: «Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ένα κατεβατό»

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...