Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Στα δικαστήρια ο Φουρθιώτης για μια «μπέμπα»

❱❱ Μήνυση από την εταιρία Party FM Ραδιοφωνική Α.Ε. για υπεξαίρεση (σε βαθμό κακουργήματος) μιας BMW και υπολογιστώνΑντιμέτωπος με ακόμη έναν δικαστικό πονοκέφαλο βρίσκεται ο παρουσιαστής του epsilon Μένιος Φουρθιώτης, σε βάρος του οποίου κατατέθηκε μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, καθώς φέρεται ότι «οικειοποιήθηκε» μια πανάκριβη ΒΜW αλλά και υπολογιστές που δεν του ανήκαν! 

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η εταιρία Party FM Ραδιοφωνική Α.Ε., μετά την απομάκρυνσή του από τον ραδιοφωνικό σταθμό στις 5 Φεβρουαρίου, ο παρουσιαστής που αρέσκεται να κυκλοφορεί με υπερπολυτελή αυτοκίνητα υπεξαίρεσε κινητά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων μία ΒΜW 740, αλλά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

Μάλιστα, ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται ότι αγνόησε τις προειδοποιήσεις της διοίκησης του σταθμού να επιστρέψει τα… κλεμμένα, με αποτέλεσμα στις 5 Απριλίου 2018 η εταιρία να στραφεί σε βάρος του καταθέτοντας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μήνυση με την οποία τον κατηγορεί για κακουργηματική υπεξαίρεση.
Λίγες ημέρες αργότερα, στις 24 Απριλίου, η Party FM Ραδιοφωνική Α.Ε. κατέθεσε στο Πρωτοδικείο και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του παρουσιαστή, με την οποία ζητά να τεθούν υπό δικαστική μεσεγγύηση τα επίμαχα αντικείμενα που αποτελούν «μήλον της Εριδος» για τις δύο πλευρές.

Ασφαλιστικά μέτρα

Στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων, και προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός που φέρεται ότι υπεξαίρεσε ο παρουσιαστής δεν θα αλλάξει χέρια, η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού κατέθεσε την υπ’ αριθμόν 43129/2018 αίτηση προσωρινής διαταγής, η οποία συζητήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο. Στην απόφαση που εξέδωσε χθες η δικαστής, η οποία δίκασε την υπόθεση, έκανε δεκτό το αίτημα της ενάγουσας εταιρίας, ώστε να μη μεταβληθεί η νομική κατάσταση των συγκεκριμένων αντικειμένων ως τα τέλη Ιουνίου του 2018, οπότε έχει προσδιοριστεί η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για τον ορισμό μεσεγγυητή.

esr 1605 017 cmyk

Ο Μένιος Φουρθιώτης, που βρίσκεται στα μαχαίρια με τη διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού, έχει ακόμη να αντιμετωπίσει δεκάδες ανοιχτά δικαστικά μέτωπα τους επόμενους μήνες!

Μεταξύ αυτών, οι ανεξόφλητες οφειλές του προς την Εφορία, που τα τελευταία έτη υπερβαίνουν τα 150.000 ευρώ, ο δικαστικός πόλεμος με την άλλοτε συνεργάτιδά του Τζούλια Αλεξανδράτου, που τον κατηγορεί ότι έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της την περίοδο που ήταν μάνατζέρ της, αλλά και η άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για την κατηγορία της αρπαγής (!), έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του πρώην συνεργάτης του. Την ίδια ώρα παραμένει άγνωστο και το τηλεοπτικό του μέλλον, καθώς μέχρι στιγμής ο τηλεοπτικός σταθμός E δεν έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας τους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...